Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Burhan Başaran
Doç.
Recep Tayyip Erdogan University
Yayın
3
Hakemlik
10
CrossRef Atıf
1
TR Dizin Atıf
41
3
Yayın
10
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
41
TR Dizin Atıf
0000-0001-6506-6113
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Beslenme Bilimi
Gıda Bilimleri
Kurum
Recep Tayyip Erdogan University
Popüler Yayınları
ISO 22000 GIDA GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ
Yazarlar:
Burhan Başaran
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/JFHS16002
ATIF
0
FAVORİ
3
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
18381
0
ATIF
3
FAVORİ
18381
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
The Effect of Different Orders of Vegetables in Frying on Acrylamide Levels
Yazarlar:
Burhan Başaran
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Türkiye Tarımsal Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.19159/tutad.1034713
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
976
0
FAVORİ
976
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Nutrition Consumption Frequencies Scale of Change: Validity and Reliability Study
Yazarlar:
Burhan Başaran
,
Hilal Pekmezci Purut
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Black Sea Journal of Health Science
DOI: 10.19127/bshealthscience.970359
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
959
0
FAVORİ
959
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ISO 22000 GIDA GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ
Yazarlar:
Burhan Başaran
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/JFHS16002
FAVORİ
3
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
18381
3
FAVORİ
18381
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Black Sea Journal of Health Science
Food and Health
Türkiye Tarımsal Araştırmalar Dergisi
Editörlük
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
Alan Editörü
Hakemlik
ADYUTAYAM Dergisi
Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dergisi
Gıda
International Journal of Life Sciences and Biotechnology
Journal of Apitherapy and Nature
Journal of Ekonomi
Karadeniz Araştırmaları Enstitüsü Dergisi
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
Yayınlar
The Effect of Different Orders of Vegetables in Frying on Acrylamide Levels
Yazarlar:
Burhan Başaran
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Türkiye Tarımsal Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.19159/tutad.1034713
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
976
1
ATIF
0
FAVORİ
976
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat