avatar
Burhan Başaran Doç. Recep Tayyip Erdogan University
Yayın 3 Hakemlik 11 CrossRef Atıf 2 TR Dizin Atıf 41
3 Yayın
11 Hakemlik
2 CrossRef Atıf
41 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Beslenme Bilimi Gıda Bilimleri

Kurum

Recep Tayyip Erdogan University

Popüler Yayınları

ISO 22000 GIDA GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ
Yayın Bilgisi: 2016 , Food and Health
DOI: 10.3153/JFHS16002
ATIF 0 FAVORİ 3 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 19119

0

3

19119

Yayınlar

The Effect of Different Orders of Vegetables in Frying on Acrylamide Levels
DOI: 10.19159/tutad.1034713
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1024

0

1024

Nutrition Consumption Frequencies Scale of Change: Validity and Reliability Study
Yayın Bilgisi: 2022 , Black Sea Journal of Health Science
DOI: 10.19127/bshealthscience.970359
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1070

0

1070

ISO 22000 GIDA GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ
Yayın Bilgisi: 2016 , Food and Health
DOI: 10.3153/JFHS16002
FAVORİ 3 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 19119

3

19119

Yayınlar

The Effect of Different Orders of Vegetables in Frying on Acrylamide Levels
DOI: 10.19159/tutad.1034713
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1024

1

0

1024

Nutrition Consumption Frequencies Scale of Change: Validity and Reliability Study
Yayın Bilgisi: 2022 , Black Sea Journal of Health Science
DOI: 10.19127/bshealthscience.970359
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1070

1

0

1070

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.