Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Burhan Başaran
Doç.
Recep Tayyip Erdogan University
Yayın
4
Hakemlik
11
CrossRef Atıf
3
TR Dizin Atıf
43
4
Yayın
11
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
43
TR Dizin Atıf
0000-0001-6506-6113
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Beslenme Bilimi
Gıda Bilimleri
Kurum
Recep Tayyip Erdogan University
Popüler Yayınları
ISO 22000 GIDA GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ
Yazarlar:
Burhan Başaran
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/JFHS16002
ATIF
0
FAVORİ
3
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
21157
0
ATIF
3
FAVORİ
21157
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Farklı Demleme Koşullarının Yeşil Çayın Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi: Bir Tadım Çalışması
Yazarlar:
Yasemin Yavuz Abanoz
,
Aslı Boyraz
,
Burhan Başaran
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.53501/rteufemud.1646584
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
377
0
FAVORİ
377
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
The Effect of Different Orders of Vegetables in Frying on Acrylamide Levels
Yazarlar:
Burhan Başaran
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Türkiye Tarımsal Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.19159/tutad.1034713
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1344
0
FAVORİ
1344
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Nutrition Consumption Frequencies Scale of Change: Validity and Reliability Study
Yazarlar:
Burhan Başaran
,
Hilal Pekmezci Purut
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Black Sea Journal of Health Science
DOI: 10.19127/bshealthscience.970359
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1472
0
FAVORİ
1472
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ISO 22000 GIDA GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ
Yazarlar:
Burhan Başaran
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/JFHS16002
FAVORİ
3
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
21157
3
FAVORİ
21157
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Black Sea Journal of Health Science
Food and Health
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
Türkiye Tarımsal Araştırmalar Dergisi
Editörlük
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
Alan Editörü
Hakemlik
ADYUTAYAM Dergisi
Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dergisi
Gıda
International Journal of Life Sciences and Biotechnology
Journal of Apitherapy and Nature
Journal of Ekonomi
Karadeniz Araştırmaları Enstitüsü Dergisi
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
Yayınlar
The Effect of Different Orders of Vegetables in Frying on Acrylamide Levels
Yazarlar:
Burhan Başaran
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Türkiye Tarımsal Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.19159/tutad.1034713
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1344
1
ATIF
0
FAVORİ
1344
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Nutrition Consumption Frequencies Scale of Change: Validity and Reliability Study
Yazarlar:
Burhan Başaran
,
Hilal Pekmezci Purut
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Black Sea Journal of Health Science
DOI: 10.19127/bshealthscience.970359
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1472
2
ATIF
0
FAVORİ
1472
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat