Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Büşra Yusufoğlu
Dr. Öğr. Üyesi
ISTANBUL TECHNICAL UNIVERSITY
Yayın
4
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
1
4
Yayın
4
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Analitik Kimya (Diğer)
Doğal Ürünler ve Biyoaktif Bileşikler
Tıbbi ve Biyomoleküler Kimya
Kurum
ISTANBUL TECHNICAL UNIVERSITY
Yayınlar
İşlenmiş Gıdaların İleri Glikasyon Son Ürünlerine Etkisi: Kanser Vakaları
Yazarlar:
Sude Toydemir
,
Büşra Yusufoğlu
Yayın Bilgisi: 2024 ,
ITU Journal of Food Science and Technology
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
328
0
FAVORİ
328
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
In vitro Glycemic Response Determination Based on Digestion Enzymes in Some Snacks via Hydrolysis Index Procedure
Yazarlar:
Busra Yusufoglu
, Emine Karakus, Mustafa Yaman
Yayın Bilgisi: 2021 ,
International Journal of Innovative Research and Reviews
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
818
0
FAVORİ
818
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türk Mutfağında Bulunan Bazı Geleneksel Tatlı Türlerinin B Vitamini Kompozisyonlarının Belirlenmesi
Yazarlar:
Büşra Yusufoğlu
, Kübra Özkan,
Karakuş Emine
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.797273
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
982
0
FAVORİ
982
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Dünyanın En İyi Varış Noktası Türk Mutfağına Biyokimyasal Bakış: Bazı Geleneksel Yemekler ve B Vitamini Kompozisyonları
Yazarlar:
Büşra Yusufoğlu
, Kübra Özkan,
Mustafa Yaman
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.596813
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2618
0
FAVORİ
2618
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
International Journal of Innovative Research and Reviews
ITU Journal of Food Science and Technology
Hakemlik
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
International Journal of Plant Based Pharmaceuticals
ITU Journal of Food Science and Technology
Yayınlar
Dünyanın En İyi Varış Noktası Türk Mutfağına Biyokimyasal Bakış: Bazı Geleneksel Yemekler ve B Vitamini Kompozisyonları
Yazarlar:
Büşra Yusufoğlu
, Kübra Özkan,
Mustafa Yaman
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.596813
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2618
1
ATIF
0
FAVORİ
2618
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat