Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Pınar Gümüş
Dr. Öğr. Üyesi
KİLİS 7 ARALIK ÜNİVERSİTESİ
Yayın
4
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
3
4
Yayın
3
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Gıda Teknolojileri
Yağ Teknolojisi
Kurum
KİLİS 7 ARALIK ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Comparison of Fatty Acid Profile and Quality Properties of Commercial Apricot (Prunus Armeniaca) Kernel Oils
Yazarlar:
Pınar Gümüş
,
Ümit Haydar Erol
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.1293261
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
241
0
FAVORİ
241
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BAL ve HİNDİSTAN CEVİZİ (COCOS NUCIFERA L.) YAĞI ile YULAF BAZLI ATIŞTIRMALIK MACUNLARIN GELİŞTIRİLMESİ
Yazarlar:
Pınar Gümüş
,
Filiz Uçan Türkmen
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23035
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
341
0
FAVORİ
341
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Miktarlarda Zeytinyağı Kullanımının Ciabatta Ekmeğinin Duyusal Özelliklerine Etkisi
Yazarlar:
Pınar Gümüş
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.1222953
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
456
0
FAVORİ
456
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıda Sisteminde Geleceğin Trendi Doğal Koruyucular: Esansiyel Yağ
Yazarlar:
Gülden Gökşen
,
Pınar Gümüş
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.1004380
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1003
0
FAVORİ
1003
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Gıda
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Hakemlik
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Journal of Agricultural Sciences
Yayınlar
Comparison of Fatty Acid Profile and Quality Properties of Commercial Apricot (Prunus Armeniaca) Kernel Oils
Yazarlar:
Pınar Gümüş
,
Ümit Haydar Erol
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.1293261
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
241
1
ATIF
0
FAVORİ
241
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Miktarlarda Zeytinyağı Kullanımının Ciabatta Ekmeğinin Duyusal Özelliklerine Etkisi
Yazarlar:
Pınar Gümüş
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.1222953
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
456
1
ATIF
0
FAVORİ
456
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıda Sisteminde Geleceğin Trendi Doğal Koruyucular: Esansiyel Yağ
Yazarlar:
Gülden Gökşen
,
Pınar Gümüş
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.1004380
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1003
1
ATIF
0
FAVORİ
1003
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat