avatar
Filiz Uçan Türkmen Doç. Dr. KİLİS 7 ARALIK ÜNİVERSİTESİ
Yayın 17 Hakemlik 6 CrossRef Atıf 23
17 Yayın
6 Hakemlik
23 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Meyve-Sebze Teknolojisi

Kurum

KİLİS 7 ARALIK ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

Yeni Bir Ürün: RAOH Icetea
DOI: 10.55257/ethabd.1366460
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 666

0

666

0

626

Çikolata ile zenginleştirilmiş portakal sularının bazı kalite parametrelerinin incelenmesi
Yazarlar: Filiz Uçan Türkmen , Muhammed Mustafa Gezer, Merve Paksoy, Fatma Rumeysa Atçı, Rabia Almas
DOI: 10.17714/gumusfenbil.928021
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1480

0

1480

Rheum ribes Özütlerinin Antioksidan ve Antibakteriyel Aktiviteleri
Yayın Bilgisi: 2021 , Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.31466/kfbd.879822
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1041

0

1041

0

1110

ERİK (Prunus domestica) BAZLI KARIŞIK MEYVELİ GELENEKSEL MARMELAT ÜRETİMİ
Yazarlar: Filiz Uçan Türkmen , Büşra Nur Bingöl, Elif Şahin, Funda Özkaraman, Zeynep Tekin
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19065
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3059

0

3059

0

2029

Mikrodalga ve Pastörizasyon Uygulamalarının Siyah Havucun Kalite Parametreleri Üzerine Etkisinin Belirlenmesi
Yazarlar: Filiz Uçan Türkmen , Hatice Aysun Mercimek Takcı, Sümeyye Özmermer, Yasemin Bozkurt, Ayşegül Güneri, Zeliha Elagöz
DOI: 10.29050/harranziraat.322926
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3631

0

3631

Yayınlar

BAL ve HİNDİSTAN CEVİZİ (COCOS NUCIFERA L.) YAĞI ile YULAF BAZLI ATIŞTIRMALIK MACUNLARIN GELİŞTIRİLMESİ
Yayın Bilgisi: 2023 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23035
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 626

1

0

626

4

0

1929

Çikolata ile zenginleştirilmiş portakal sularının bazı kalite parametrelerinin incelenmesi
Yazarlar: Filiz Uçan Türkmen , Muhammed Mustafa Gezer, Merve Paksoy, Fatma Rumeysa Atçı, Rabia Almas
DOI: 10.17714/gumusfenbil.928021
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1480

1

0

1480

Rheum ribes Özütlerinin Antioksidan ve Antibakteriyel Aktiviteleri
Yayın Bilgisi: 2021 , Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.31466/kfbd.879822
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1041

2

0

1041

7

0

1110

ERİK (Prunus domestica) BAZLI KARIŞIK MEYVELİ GELENEKSEL MARMELAT ÜRETİMİ
Yazarlar: Filiz Uçan Türkmen , Büşra Nur Bingöl, Elif Şahin, Funda Özkaraman, Zeynep Tekin
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19065
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3059

3

0

3059

2

0

2029

Mikrodalga ve Pastörizasyon Uygulamalarının Siyah Havucun Kalite Parametreleri Üzerine Etkisinin Belirlenmesi
Yazarlar: Filiz Uçan Türkmen , Hatice Aysun Mercimek Takcı, Sümeyye Özmermer, Yasemin Bozkurt, Ayşegül Güneri, Zeliha Elagöz
DOI: 10.29050/harranziraat.322926
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3631

2

0

3631

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.