Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Hidayet Sağlam
Dr. Öğr. Üyesi
KILIS 7 ARALIK UNIVERSITY
Yayın
7
Hakemlik
15
CrossRef Atıf
4
TR Dizin Atıf
4
7
Yayın
15
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
4
TR Dizin Atıf
0000-0002-1689-8519
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Mikrobiyoloji
Gıda Bilimleri
Fermantasyon Teknolojisi
Gıda Biyoteknolojisi
Gıda Mikrobiyolojisi
Kurum
KILIS 7 ARALIK UNIVERSITY
Yayınlar
Kilis bölgesinde satılan peynirlerden izole edilen laktik asit bakterilerinin probiyotik ve bazı teknolojik özelliklerinin belirlenmesi
Yazarlar:
Hidayet Sağlam
,
Filiz Uçan Türkmen
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.37908/mkutbd.982711
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1019
0
FAVORİ
1019
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kombu çayı üretiminde inkübasyon sıcaklığının etkisi
Yazarlar:
Hidayet Sağlam
,
Asliye Karaaslan
,
Kübra Malkaç
,
Uğur Türbeci
,
Mehmet Demir
,
Mert Can Yıldız
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.37908/mkutbd.757643
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1558
0
FAVORİ
1558
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı sıcaklık ve sürelerinin leblebilerin bazı fiziksel ve duyusal özellikleri üzerine etkisi ve leblebi rengindeki değişim kinetiği
Yazarlar:
Hidayet Sağlam
,
Atıf Can Seydim
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.647181
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
955
0
FAVORİ
955
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Arum dioscoridis Ekstraktlarının Toplam Fenolik, Flavonoid İçerikleri ile Antioksidan ve Antibakteriyel Aktivitelerinin Araştırılması
Yazarlar:
Filiz Uçan Türkmen
,
Hatice Aysun Mercımek Takcı
, Fatma Esen Sarıgullu Onalan,
Hidayet Saglam
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Harran Üniversitesi Mühendislik Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1469
0
FAVORİ
1469
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kakaonun Boza Üretimine Etkisi ve Bozanın Bazı Özelliklerinin İncelenmesi
Yazarlar:
Hidayet Sağlam
, Fatih Öztürk,
Fatma Yayla
, Nurşah Uyansız
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.364834
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3970
0
FAVORİ
3970
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Laktik Asit Bakterilerinin Plazmidleri ve Bunların Özellikleri
Yazarlar:
Hidayet Sağlam
,
Aynur Gül Karahan
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Kafkas Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
10852
0
FAVORİ
10852
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Leblebi Üretiminde İkinci Kavurma Koşullarının Leblebi'nin Fizikokimyasal Özellikleri ve Duyusal Kalitesi Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Hidayet Sağlam
, Atıf Can Aseydim
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.339334
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4028
0
FAVORİ
4028
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Harran Üniversitesi Mühendislik Dergisi
Kafkas Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Food and Health
Gıda
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Harran Üniversitesi Mühendislik Dergisi
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Psikiyatride Güncel Yaklaşımlar
Yayınlar
Farklı sıcaklık ve sürelerinin leblebilerin bazı fiziksel ve duyusal özellikleri üzerine etkisi ve leblebi rengindeki değişim kinetiği
Yazarlar:
Hidayet Sağlam
,
Atıf Can Seydim
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.647181
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
955
2
ATIF
0
FAVORİ
955
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kakaonun Boza Üretimine Etkisi ve Bozanın Bazı Özelliklerinin İncelenmesi
Yazarlar:
Hidayet Sağlam
, Fatih Öztürk,
Fatma Yayla
, Nurşah Uyansız
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.364834
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3970
1
ATIF
0
FAVORİ
3970
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Leblebi Üretiminde İkinci Kavurma Koşullarının Leblebi'nin Fizikokimyasal Özellikleri ve Duyusal Kalitesi Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Hidayet Sağlam
, Atıf Can Aseydim
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.339334
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4028
1
ATIF
0
FAVORİ
4028
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat