Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Atıf Can Seydim
Prof. Dr.
SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ
Yayın
11
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
13
TR Dizin Atıf
26
11
Yayın
1
Hakemlik
13
CrossRef Atıf
26
TR Dizin Atıf
0000-0003-3808-509X
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme
Gıda Teknolojileri
Kurum
SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Vurgulu elektrik alanın sardalya (Sardina pilchardus Walbaum, 1792) balıklarında tuz transferi üzerine etkisi
Yazarlar:
Emine Aşık Canbaz
,
Bilgenur Üçgül
,
Atıf Can Seydim
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.40.2.09
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
636
0
FAVORİ
636
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sürdürülebilir Gıda Ambalajlama Uygulamaları için Alkali Lignin ve Ozonla İşlem Görmüş Alkali Lignin Kullanımı
Yazarlar:
Ece Söğüt
,
Atıf Can Seydim
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Hacettepe Journal of Biology and Chemistry
DOI: 10.15671/hjbc.1033151
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
214
0
FAVORİ
214
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Utilization of Kiwi Peel Lignocellulose as Fillers in Poly(Lactic Acid) Films
Yazarlar:
Ece Söğüt
,
Atıf Can Seydim
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Journal of the Turkish Chemical Society Section A: Chemistry
DOI: 10.18596/jotcsa.1024326
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
890
0
FAVORİ
890
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Development of Chitosan and Polycaprolactone Based Trilayer Biocomposite Films for Food Packaging Applications
Yazarlar:
Ece Söğüt
,
Atıf Can Seydim
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Politeknik Dergisi
DOI: 10.2339/politeknik.628222
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1002
0
FAVORİ
1002
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
D-Limonen ve Nanoselüloz İçeren Aktif Kitosan/Polikaprolakton İki Katmanlı Filmler
Yazarlar:
Ece Söğüt
,
Atıf Can Seydim
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.19113/sdufenbed.817932
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
867
0
FAVORİ
867
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı sıcaklık ve sürelerinin leblebilerin bazı fiziksel ve duyusal özellikleri üzerine etkisi ve leblebi rengindeki değişim kinetiği
Yazarlar:
Hidayet Sağlam
,
Atıf Can Seydim
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.647181
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
928
0
FAVORİ
928
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GLİSEROLUN KİTOSAN BAZLI İKİ KATMANLI FİLMLER ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Ece Söğüt
,
Atıf Can Seydim
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20054
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
494
0
FAVORİ
494
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ET TEKNOLOJİSİNDE VURGULU ELEKTRİK ALAN TEKNİĞİNİN KULLANILMASI
Yazarlar:
Emine Aşık Canbaz
,
Selçuk Çömlekçi
,
Atif Can Seydim
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19143
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1089
0
FAVORİ
1089
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Development of Antioxidant Chitosan Films Incorporated with Quinoa Extract
Yazarlar:
Ece Söğüt
,
Atıf Can Seydim
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Eurasian Journal of Food Science and Technology
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
724
0
FAVORİ
724
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
UÇUCU YAĞ İÇEREN KİTOSAN BAZLI FİLMLERİN KARAKTERİZASYONU
Yazarlar:
Ece Söğüt
,
Atıf Can Seydim
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18040
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1588
0
FAVORİ
1588
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BİYOBAZLI NANOKOMPOZİTLER VE GIDA AMBALAJLAMADAKİ UYGULAMALARI
Yazarlar:
Ece Söğüt
,
Atif Can Seydim
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3510
0
FAVORİ
3510
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Eurasian Journal of Food Science and Technology
Gıda
Hacettepe Journal of Biology and Chemistry
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Journal of the Turkish Chemical Society Section A: Chemistry
Politeknik Dergisi
Su Ürünleri Dergisi
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Hakemlik
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Yayınlar
Utilization of Kiwi Peel Lignocellulose as Fillers in Poly(Lactic Acid) Films
Yazarlar:
Ece Söğüt
,
Atıf Can Seydim
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Journal of the Turkish Chemical Society Section A: Chemistry
DOI: 10.18596/jotcsa.1024326
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
890
4
ATIF
0
FAVORİ
890
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Development of Chitosan and Polycaprolactone Based Trilayer Biocomposite Films for Food Packaging Applications
Yazarlar:
Ece Söğüt
,
Atıf Can Seydim
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Politeknik Dergisi
DOI: 10.2339/politeknik.628222
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1002
4
ATIF
0
FAVORİ
1002
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
D-Limonen ve Nanoselüloz İçeren Aktif Kitosan/Polikaprolakton İki Katmanlı Filmler
Yazarlar:
Ece Söğüt
,
Atıf Can Seydim
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.19113/sdufenbed.817932
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
867
1
ATIF
0
FAVORİ
867
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı sıcaklık ve sürelerinin leblebilerin bazı fiziksel ve duyusal özellikleri üzerine etkisi ve leblebi rengindeki değişim kinetiği
Yazarlar:
Hidayet Sağlam
,
Atıf Can Seydim
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.647181
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
928
2
ATIF
0
FAVORİ
928
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ET TEKNOLOJİSİNDE VURGULU ELEKTRİK ALAN TEKNİĞİNİN KULLANILMASI
Yazarlar:
Emine Aşık Canbaz
,
Selçuk Çömlekçi
,
Atif Can Seydim
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19143
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1089
1
ATIF
0
FAVORİ
1089
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
UÇUCU YAĞ İÇEREN KİTOSAN BAZLI FİLMLERİN KARAKTERİZASYONU
Yazarlar:
Ece Söğüt
,
Atıf Can Seydim
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18040
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1588
1
ATIF
0
FAVORİ
1588
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat