Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Duygu Alp Baltakesmez
Yrd. Doç. Dr.
ARDAHAN UNIVERSITY
Yayın
1
Hakemlik
2
TR Dizin Atıf
1
1
Yayın
2
Hakemlik
1
TR Dizin Atıf
0000-0003-3268-9677
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Kurum
ARDAHAN UNIVERSITY
Yayınlar
Kaz Eti: Tuzlama/Kurutmanın Besin Değeri, Fizikokimyasal Özellikler ve Duyusal Özellikler Üzerindeki Etkisi
Yazarlar:
Hürriyet Çimen
,
Pınar Kızılkaya
,
Bilge Sayın
,
Duygu Alp Baltakesmez
,
Feyza Kırmacı
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
DOI: 10.56833/gidaveyem.1620763
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
76
0
FAVORİ
76
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
Hakemlik
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Research Journal of Biomedical and Biotechnology
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat