Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Eda Kılıç Kanak
Arş. Gör.
SAKARYA ÜNİVERSİTESİ
Yayın
6
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
6
TR Dizin Atıf
5
6
Yayın
0
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
5
TR Dizin Atıf
0000-0002-5880-8454
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Gıda Biyoteknolojisi
Gıda Mikrobiyolojisi
Kurum
SAKARYA ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Gıda takviyeleri kullanım alışkanlıklarının değerlendirilmesi
Yazarlar:
Eda Kılıç Kanak
, Seda Nur Öztürk, Yağmur Özdemir, Kübra Asan,
Suzan Öztürk Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.28948/ngumuh.783613
ATIF
4
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
8327
4
ATIF
2
FAVORİ
8327
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Zeytin ve Zeytinyağında Bulunan Mayalar, Faydaları, Probiyotik Aktiviteleri ve Etki Mekanizmaları
Yazarlar:
Pınar Cumur
,
Eda Kılıç Kanak
,
Suzan Öztürk Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.1251584
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
386
0
FAVORİ
386
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıda Güvenliği Açısından COVID-19 Etkeni SARS-CoV-2 ve Korunma Yöntemleri Hakkında Tüketici Bilinci
Yazarlar:
Eda Kılıç Kanak
,
Nurşah Vatandaş
,
Şevval Bayram
,
Havva Dirikolu
,
Halime Bengisu Seçkin
,
Suzan Öztürk Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Akademik Ziraat Dergisi
DOI: 10.29278/azd.1104102
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
239
0
FAVORİ
239
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kabak Türlerinin (Cucurbita maxima, C. moschata, C. pepo) Probiyotik Yoğurt Çeşitlerinde Prebiyotik Amaçlı Kullanımı
Yazarlar:
Eda Kılıç Kanak
, Emine Kıyak,
Suzan Öztürk Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20479/bursauludagziraat.987819
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
947
0
FAVORİ
947
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BORUN ANTİMİKROBİYEL ETKİLERİ VE GIDALARDA KORUYUCU OLARAK KULLANIM OLANAKLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar: Sibel Başkan,
Eda Kılıç Kanak
,
Suzan Öztürk Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21120
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1333
0
FAVORİ
1333
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıda takviyeleri kullanım alışkanlıklarının değerlendirilmesi
Yazarlar:
Eda Kılıç Kanak
, Seda Nur Öztürk, Yağmur Özdemir, Kübra Asan,
Suzan Öztürk Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.28948/ngumuh.783613
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
8327
2
FAVORİ
8327
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sakarya’da geleneksel olarak üretilen bazı yöresel peynirlerinden izole edilen laktik asit bakterilerinin MALDI-TOF MS Yöntemi ile tanımlanması ve antibiyotik dirençlerinin belirlenmesi
Yazarlar:
Eda Kılıç Kanak
,
Suzan Öztürk Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Sakarya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.16984/saufenbilder.346212
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1744
0
FAVORİ
1744
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Ziraat Dergisi
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Gıda
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Sakarya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
Kabak Türlerinin (Cucurbita maxima, C. moschata, C. pepo) Probiyotik Yoğurt Çeşitlerinde Prebiyotik Amaçlı Kullanımı
Yazarlar:
Eda Kılıç Kanak
, Emine Kıyak,
Suzan Öztürk Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20479/bursauludagziraat.987819
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
947
1
ATIF
0
FAVORİ
947
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BORUN ANTİMİKROBİYEL ETKİLERİ VE GIDALARDA KORUYUCU OLARAK KULLANIM OLANAKLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar: Sibel Başkan,
Eda Kılıç Kanak
,
Suzan Öztürk Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21120
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1333
1
ATIF
0
FAVORİ
1333
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıda takviyeleri kullanım alışkanlıklarının değerlendirilmesi
Yazarlar:
Eda Kılıç Kanak
, Seda Nur Öztürk, Yağmur Özdemir, Kübra Asan,
Suzan Öztürk Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.28948/ngumuh.783613
ATIF
4
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
8327
4
ATIF
2
FAVORİ
8327
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat