Eda Kılıç Kanak profil resmi
Eda Kılıç Kanak Arş. Gör. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ
Yayın 6 Hakemlik 0 CrossRef Atıf 6 TR Dizin Atıf 5
6 Yayın
0 Hakemlik
6 CrossRef Atıf
5 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Gıda Biyoteknolojisi Gıda Mikrobiyolojisi

Kurum

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

Gıda takviyeleri kullanım alışkanlıklarının değerlendirilmesi
Yazarlar: Eda Kılıç Kanak , Seda Nur Öztürk, Yağmur Özdemir, Kübra Asan, Suzan Öztürk Yılmaz
DOI: 10.28948/ngumuh.783613
ATIF 4 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 8327

4

2

8327

Yayınlar

0

386

0

947

BORUN ANTİMİKROBİYEL ETKİLERİ VE GIDALARDA KORUYUCU OLARAK KULLANIM OLANAKLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ
Yayın Bilgisi: 2022 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21120
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1333

0

1333

Gıda takviyeleri kullanım alışkanlıklarının değerlendirilmesi
Yazarlar: Eda Kılıç Kanak , Seda Nur Öztürk, Yağmur Özdemir, Kübra Asan, Suzan Öztürk Yılmaz
DOI: 10.28948/ngumuh.783613
FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 8327

2

8327

Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.

Yayınlar

1

0

947

BORUN ANTİMİKROBİYEL ETKİLERİ VE GIDALARDA KORUYUCU OLARAK KULLANIM OLANAKLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ
Yayın Bilgisi: 2022 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21120
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1333

1

0

1333

Gıda takviyeleri kullanım alışkanlıklarının değerlendirilmesi
Yazarlar: Eda Kılıç Kanak , Seda Nur Öztürk, Yağmur Özdemir, Kübra Asan, Suzan Öztürk Yılmaz
DOI: 10.28948/ngumuh.783613
ATIF 4 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 8327

4

2

8327

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.