Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Emin Yılmaz
Prof. Dr.
ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ
Yayın
6
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
1
TR Dizin Atıf
20
6
Yayın
3
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
20
TR Dizin Atıf
0000-0003-1527-5042
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Yağ Teknolojisi
Kurum
ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
JELLEŞTİRİLMİŞ YUMURTA BEYAZI, JELATİN VE FİBROİN PROTEİN EMÜSİYONLARI: FİZİKOKİMYASAL VE REOLOJİK KARAKTERİZASYON
Yazarlar:
Emin Yılmaz
,
Eda Keskin Uslu
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD24113
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
22
0
FAVORİ
22
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ÜÇ BOYUTLU (3D) BASKI TEKNİĞİYLE ELMA VE HAVUÇ SUYU BAZLI ÜRÜNLERİN ÜRETİMİ VE KARAKTERİZASYONU
Yazarlar:
Selçuk Ok
,
Emin Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD24029
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
493
0
FAVORİ
493
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BAZI NATURAL VE ASİT-AKTİVE NATURAL KİLLERİN, SENTETİK ADSORBANLARIN VE METAL-ORGANİK ÇERÇEVELERİN ALKALİ-NÖTRALİZE AYÇİÇEĞİ YAĞI AĞARTMA YETENEKLERİNİN İNCELENMESİ
Yazarlar:
Emin Yılmaz
, Elif Yücetepe
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23046
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
493
0
FAVORİ
493
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SOĞUK PRESLENMİŞ ASPİR YAĞINDAN ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ SALATA SOSLARININ HAZIRLANMASI VE KALİTE DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar:
Emin Yılmaz
,
Emine Bildi
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23018
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
657
0
FAVORİ
657
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
LAURİK ASİT OLEOJELLERİNİN GELİŞTİRİLMESİ VE KARAKTERİZE EDİLMESİ
Yazarlar: Eda Keskin Uslu,
Emin Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22066
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
936
0
FAVORİ
936
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Protein Emülsiyon Ağıyla Yapılandırılmış Oleojeller
Yazarlar: Eda Keskin Uslu,
Emin Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.647730
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2438
0
FAVORİ
2438
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Gıda
Hakemlik
Gıda
Yayınlar
Protein Emülsiyon Ağıyla Yapılandırılmış Oleojeller
Yazarlar: Eda Keskin Uslu,
Emin Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.647730
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2438
1
ATIF
0
FAVORİ
2438
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat