Hakkında
DergiPark Hakkında
DergiPark Ekibi
DergiPark Doi Hizmeti
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Özel
Kişi
Sendika
Araştırmacılar
Konular
Dergi Sihirbazı
Yardım
Trendler
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
Filiz Özçelik
Filiz Özçelik
Prof. Dr.
ANKARA ÜNİVERSİTESİ
Yayın
5
Hakemlik
9
CrossRef Atıf
3
5
Yayın
9
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
ANKARA ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
KARA HAVUÇ SİRKESİ ÜRETİMİ SIRASINDA FERMANTASYON İŞLEMLERİNİN FENOLİK İÇERİĞİ VE ANTİOKSİDAN AKTİVİTESİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Süeda Öztürk
,
Simel Bağder Elmacı
,
Filiz Özçelik
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22099
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
449
0
ATIF
1
FAVORİ
449
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
KARA HAVUÇ SİRKESİ ÜRETİMİ SIRASINDA FERMANTASYON İŞLEMLERİNİN FENOLİK İÇERİĞİ VE ANTİOKSİDAN AKTİVİTESİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Süeda Öztürk
,
Simel Bağder Elmacı
,
Filiz Özçelik
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22099
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
449
1
FAVORİ
449
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SEÇİLMİŞ ENDOJEN LAKTİK STARTER KÜLTÜRLER İLE TURŞU ÜRETİMİ
Yazarlar:
Mehmet Tokatlı
,
Simel Bağder Elmacı
, Nurdan Arslankoz İşleyen,
Filiz Özçelik
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19081
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3015
0
FAVORİ
3015
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GIDA VE YEMLERDE GENETİK MODİFİYE MISIRIN PCR METOTLARI İLE TESPİTİ
Yazarlar:
Melike Baran Ekinci
,
Filiz Özçelik
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18071
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1400
0
FAVORİ
1400
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GELENEKSEL TURŞULARDAN İZOLE EDİLEN LAKTİK ASİT BAKTERİLERİNİN TEKNOLOJİK ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
FİLİZ Özçelik
, Mehmet Tokatlı,
Simel Bağder Elmacı
, Nurdan Arslankoz İşleyen
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1087
0
FAVORİ
1087
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BİTKİ KAYNAKLI LAKTİK ASİT BAKTERİLERİNİN PROTEOLİTİK AKTİVİTELERİNİN GELİŞTİRİLMESİ İÇİN ADAPTASYON ÇALIŞMASI
Yazarlar:
Filiz Özçelik
, Fatma Güler
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1086
0
FAVORİ
1086
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Hakemlik
Gazi University Journal of Science
Gıda
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Selçuk Üniversitesi Fen Fakültesi Fen Dergisi
Yayınlar
SEÇİLMİŞ ENDOJEN LAKTİK STARTER KÜLTÜRLER İLE TURŞU ÜRETİMİ
Yazarlar:
Mehmet Tokatlı
,
Simel Bağder Elmacı
, Nurdan Arslankoz İşleyen,
Filiz Özçelik
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19081
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3015
3
ATIF
0
FAVORİ
3015
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat