Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Mehmet Tokatlı
Dr. Öğr. Üyesi
TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR.
Yayın
4
Hakemlik
14
CrossRef Atıf
4
4
Yayın
14
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Fermantasyon Teknolojisi
Gıda Biyoteknolojisi
Gıda Mikrobiyolojisi
Kurum
TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR.
Yayınlar
MİKROBİYAL NANOPARTİKÜL SENTEZİNDE YEREL LAKTİK ASİT BAKTERİ SUŞLARININ POTANSİYELİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Özgül Yazar
,
Mehmet Tokatlı
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17780/ksujes.1736762
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
79
0
FAVORİ
79
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Piyasada satılan bazı süt reçellerinin fizikokimyasal özelliklerinin incelenmesi
Yazarlar:
Kader Tokatlı
,
Işık Hazal Küpcü
,
Mehmet Tokatlı
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.55507/gopzfd.1665135
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
212
0
FAVORİ
212
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SEÇİLMİŞ ENDOJEN LAKTİK STARTER KÜLTÜRLER İLE TURŞU ÜRETİMİ
Yazarlar:
Mehmet Tokatlı
,
Simel Bağder Elmacı
, Nurdan Arslankoz İşleyen,
Filiz Özçelik
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19081
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3602
0
FAVORİ
3602
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Biyoteknolojik materyallerin kurutulması: Püskürtmeli-dondurarak kurutma işlemi
Yazarlar:
Hilal İşleroğlu
, İzzet Türker,
Banu Koç
,
Mehmet Tokatlı
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4054
0
FAVORİ
4054
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Gıda
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Editörlük
Gaziosmanpaşa Bilimsel Araştırma Dergisi
Alan Editörü
Kurul Üyeliği
Gaziosmanpaşa Bilimsel Araştırma Dergisi
Hakemlik
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Gaziosmanpaşa Bilimsel Araştırma Dergisi
Gıda
Journal of New Results in Engineering and Natural Sciences
Journal of New Results in Science
Muş Alparslan Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Sakarya University Journal of Science
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences
Yayınlar
SEÇİLMİŞ ENDOJEN LAKTİK STARTER KÜLTÜRLER İLE TURŞU ÜRETİMİ
Yazarlar:
Mehmet Tokatlı
,
Simel Bağder Elmacı
, Nurdan Arslankoz İşleyen,
Filiz Özçelik
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19081
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3602
4
ATIF
0
FAVORİ
3602
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat