Hilal İşleroğlu profil resmi
Hilal İşleroğlu Doç. Dr. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ
Yayın 11 Hakemlik 8 CrossRef Atıf 4
11 Yayın
8 Hakemlik
4 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Mühendislik Gıda Bilimleri

Kurum

TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

0

334

0

214

0

337

0

583

Dietary fibers of fenugreek seeds: Storage stability and food application
Yayın Bilgisi: 2023 , Food and Health
DOI: 10.3153/FH23015
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 490

0

490

0

582

Köpük Kurutma İşlemi ve Son Ürün Üzerine Kurutma Koşullarının Etkisi
Yazarlar: Sedanur Daştan, Hilal İşleroğlu
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1158

0

1158

0

3223

0

615

PÜSKÜRTMELİ-DONDURARAK KURUTMA İŞLEMİNİN MALTODEKSTRİNİN FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Hilal İşleroğlu , Banu Koç , İzzet Türker
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD17101
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4044

0

4044

0

1536

Yayınlar

1

0

337

ÇEMEN OTU TOHUMUNDAN FENOLİK BİLEŞENLERİN EKSTRAKSİYONU İÇİN OPTİMİZASYON ÇALIŞMASI
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21071
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 582

1

0

582

MAHLEP PÜRESİNİN VAKUM KURUTMA KARAKTERİSTİKLERİNİN MATEMATİKSEL MODELLENMESİ
DOI: 10.22531/muglajsci.447100
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 615

1

0

615

PÜSKÜRTMELİ-DONDURARAK KURUTMA İŞLEMİNİN MALTODEKSTRİNİN FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Hilal İşleroğlu , Banu Koç , İzzet Türker
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD17101
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4044

1

0

4044

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.