avatar
Banu Koç Doç. Dr. GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ
Yayın 6 Hakemlik 3 CrossRef Atıf 1 TR Dizin Atıf 20
6 Yayın
3 Hakemlik
1 CrossRef Atıf
20 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Gastronomi Fonksiyonel Gıdalar Moleküler Gastronomi Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme Gıda Teknolojileri Kurutma Teknolojileri

Kurum

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

EXTRACTION AND CHARACTERIZATION OF LOQUAT SEED STARCH: A POTENTIAL ALTERNATIVE STARCH SOURCE
Yazarlar: Şerife Çaylak, Banu Koç
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 30

0

30

0

19

Turkish Culinary Culture from The Past to The Present
Yazarlar: Havva Dilmeç, Banu Koç
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 360

0

360

The Use of Pumpkin and Melon Seeds Milk in The Field of Gastronomy
Yazarlar: Ayşe Aslı Karlı, Banu Koç
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 368

0

368

0

3601

PÜSKÜRTMELİ-DONDURARAK KURUTMA İŞLEMİNİN MALTODEKSTRİNİN FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Hilal İşleroğlu , Banu Koç , İzzet Türker
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD17101
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4318

0

4318

Yayınlar

PÜSKÜRTMELİ-DONDURARAK KURUTMA İŞLEMİNİN MALTODEKSTRİNİN FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Hilal İşleroğlu , Banu Koç , İzzet Türker
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD17101
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4318

1

0

4318

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.