Hakkında
DergiPark Hakkında
DergiPark Ekibi
DergiPark Doi Hizmeti
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Özel
Kişi
Sendika
Araştırmacılar
Konular
Dergi Sihirbazı
Yardım
Trendler
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
Banu Koç
Banu Koç
Doç. Dr.
GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ
Yayın
4
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
1
TR Dizin Atıf
1
4
Yayın
3
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
1
TR Dizin Atıf
0000-0002-1239-3353
22940661900
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Gastronomi
Fonksiyonel Gıdalar
Moleküler Gastronomi
Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme
Gıda Teknolojileri
Kurutma Teknolojileri
Kurum
GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Turkish Culinary Culture from The Past to The Present
Yazarlar: Havva Dilmeç,
Banu Koç
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Food Health and Technology Innovations
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
137
0
FAVORİ
137
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
The Use of Pumpkin and Melon Seeds Milk in The Field of Gastronomy
Yazarlar: Ayşe Aslı Karlı,
Banu Koç
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Food Health and Technology Innovations
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
110
0
FAVORİ
110
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Biyoteknolojik materyallerin kurutulması: Püskürtmeli-dondurarak kurutma işlemi
Yazarlar:
Hilal İşleroğlu
, İzzet Türker,
Banu Koç
,
Mehmet Tokatlı
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3265
0
FAVORİ
3265
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
PÜSKÜRTMELİ-DONDURARAK KURUTMA İŞLEMİNİN MALTODEKSTRİNİN FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Hilal İşleroğlu
,
Banu Koç
, İzzet Türker
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD17101
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4094
0
FAVORİ
4094
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Food Health and Technology Innovations
Gıda
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Editörlük
International Review of Migration and Refugee Studies
Editör , Alan Editörü
Kurul Üyeliği
Food Health and Technology Innovations
Hakemlik
Black Sea Journal of Engineering and Science
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Mugla Journal of Science and Technology
Yayınlar
PÜSKÜRTMELİ-DONDURARAK KURUTMA İŞLEMİNİN MALTODEKSTRİNİN FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Hilal İşleroğlu
,
Banu Koç
, İzzet Türker
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD17101
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4094
1
ATIF
0
FAVORİ
4094
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat