Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Simel Bağder Elmacı
Yrd. Doç. Dr.
ANKARA ÜNİVERSİTESİ
Yayın
3
Hakemlik
13
CrossRef Atıf
5
3
Yayın
13
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Teknolojileri
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Fermantasyon Teknolojisi
Gıda Biyoteknolojisi
Kurum
ANKARA ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
KARA HAVUÇ SİRKESİ ÜRETİMİ SIRASINDA FERMANTASYON İŞLEMLERİNİN FENOLİK İÇERİĞİ VE ANTİOKSİDAN AKTİVİTESİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Süeda Öztürk
,
Simel Bağder Elmacı
,
Filiz Özçelik
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22099
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
868
1
ATIF
1
FAVORİ
868
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
KARA HAVUÇ SİRKESİ ÜRETİMİ SIRASINDA FERMANTASYON İŞLEMLERİNİN FENOLİK İÇERİĞİ VE ANTİOKSİDAN AKTİVİTESİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Süeda Öztürk
,
Simel Bağder Elmacı
,
Filiz Özçelik
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22099
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
868
1
FAVORİ
868
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SEÇİLMİŞ ENDOJEN LAKTİK STARTER KÜLTÜRLER İLE TURŞU ÜRETİMİ
Yazarlar:
Mehmet Tokatlı
,
Simel Bağder Elmacı
, Nurdan Arslankoz İşleyen,
Filiz Özçelik
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19081
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3554
0
FAVORİ
3554
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GELENEKSEL TURŞULARDAN İZOLE EDİLEN LAKTİK ASİT BAKTERİLERİNİN TEKNOLOJİK ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
FİLİZ Özçelik
, Mehmet Tokatlı,
Simel Bağder Elmacı
, Nurdan Arslankoz İşleyen
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1253
0
FAVORİ
1253
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Hakemlik
European Food Science and Engineering
Gıda
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences
Yayınlar
KARA HAVUÇ SİRKESİ ÜRETİMİ SIRASINDA FERMANTASYON İŞLEMLERİNİN FENOLİK İÇERİĞİ VE ANTİOKSİDAN AKTİVİTESİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Süeda Öztürk
,
Simel Bağder Elmacı
,
Filiz Özçelik
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22099
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
868
1
ATIF
1
FAVORİ
868
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SEÇİLMİŞ ENDOJEN LAKTİK STARTER KÜLTÜRLER İLE TURŞU ÜRETİMİ
Yazarlar:
Mehmet Tokatlı
,
Simel Bağder Elmacı
, Nurdan Arslankoz İşleyen,
Filiz Özçelik
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19081
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3554
4
ATIF
0
FAVORİ
3554
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat