Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Hatice Pekmez
Doç. Dr.
GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ
Yayın
3
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
12
TR Dizin Atıf
5
3
Yayın
1
Hakemlik
12
CrossRef Atıf
5
TR Dizin Atıf
0000-0003-3903-469X
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Mühendislik
Gıda Bilimleri
Kurum
GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Yaslıca beldesi ve Arıkök mahallesi (Şanlıurfa)’nin etnobotanik açıdan araştırılması
Yazarlar: Sultan Aslan,
Hasan Akan
,
Hatice Pekmez
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Biyolojik Çeşitlilik ve Koruma
DOI: 10.46309/biodicon.2020.730293
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2164
0
FAVORİ
2164
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SİYAH HAVUÇ (DAUCUS CAROTA SSP. SATIVUS VAR. ATRORUBENS ALEF) LİFİ İLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ EKMEĞİN KALİTE VE ANTİOKSİDAN ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Hatice Pekmez
, Betül Bay Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19134
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
824
0
FAVORİ
824
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ozonlamanın Kepekli/ Kepeksiz Kuru ve Nemlendirilmiş Ekmeklik Buğday Taneleri Özellikleri Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Hatice Pekmez
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29133/yyutbd.511705
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
878
0
FAVORİ
878
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Biyolojik Çeşitlilik ve Koruma
Gıda
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Yayınlar
Yaslıca beldesi ve Arıkök mahallesi (Şanlıurfa)’nin etnobotanik açıdan araştırılması
Yazarlar: Sultan Aslan,
Hasan Akan
,
Hatice Pekmez
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Biyolojik Çeşitlilik ve Koruma
DOI: 10.46309/biodicon.2020.730293
ATIF
10
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2164
10
ATIF
0
FAVORİ
2164
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SİYAH HAVUÇ (DAUCUS CAROTA SSP. SATIVUS VAR. ATRORUBENS ALEF) LİFİ İLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ EKMEĞİN KALİTE VE ANTİOKSİDAN ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Hatice Pekmez
, Betül Bay Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19134
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
824
2
ATIF
0
FAVORİ
824
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat