Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Hatice Pekmez
Doç. Dr.
GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ
Yayın
6
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
15
TR Dizin Atıf
6
6
Yayın
2
Hakemlik
15
CrossRef Atıf
6
TR Dizin Atıf
0000-0003-3903-469X
36926006400
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Fonksiyonel Gıdalar
Gastronomi
Gıda Bilimleri
Kurum
GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Turizm ve Pazarlama Perspektifinden Şehir Markalaşması: Bibliyometrik Bir Analiz
Yazarlar:
Ayça Pekmez Bahçeci
,
Hatice Pekmez
Yayın Bilgisi: 2025 ,
MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.33206/mjss.1643843
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
161
0
FAVORİ
161
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yaslıca beldesi ve Arıkök mahallesi (Şanlıurfa)’nin etnobotanik açıdan araştırılması
Yazarlar: Sultan Aslan,
Hasan Akan
,
Hatice Pekmez
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Biological Diversity and Conservation
DOI: 10.46309/biodicon.2020.730293
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2753
0
FAVORİ
2753
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SİYAH HAVUÇ (DAUCUS CAROTA SSP. SATIVUS VAR. ATRORUBENS ALEF) LİFİ İLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ EKMEĞİN KALİTE VE ANTİOKSİDAN ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Hatice Pekmez
, Betül Bay Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19134
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1144
0
FAVORİ
1144
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ozonlamanın Kepekli/ Kepeksiz Kuru ve Nemlendirilmiş Ekmeklik Buğday Taneleri Özellikleri Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Hatice Pekmez
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.29133/yyutbd.511705
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1151
0
FAVORİ
1151
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
PULSE PROCESSING TECHNOLOGY
Yazarlar:
Hatice Pekmez
Yayın Bilgisi: 2017 ,
The Eurasia Proceedings of Science Technology Engineering and Mathematics
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3265
0
FAVORİ
3265
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ozonlamanın Sulu Çözeltideki Pirinç Nişastasının Termal, Yapısal ve Reolojik Özellikleri Üzerine Etkileri (İngilizce)
Yazarlar:
Hatice Çatal
, Şenol İbanoğlu
Yayın Bilgisi: 2013 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1626
0
FAVORİ
1626
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Biological Diversity and Conservation
Gıda
MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi
The Eurasia Proceedings of Science Technology Engineering and Mathematics
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences
Hakemlik
Gıda
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Yayınlar
Yaslıca beldesi ve Arıkök mahallesi (Şanlıurfa)’nin etnobotanik açıdan araştırılması
Yazarlar: Sultan Aslan,
Hasan Akan
,
Hatice Pekmez
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Biological Diversity and Conservation
DOI: 10.46309/biodicon.2020.730293
ATIF
12
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2753
12
ATIF
0
FAVORİ
2753
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SİYAH HAVUÇ (DAUCUS CAROTA SSP. SATIVUS VAR. ATRORUBENS ALEF) LİFİ İLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ EKMEĞİN KALİTE VE ANTİOKSİDAN ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Hatice Pekmez
, Betül Bay Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19134
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1144
3
ATIF
0
FAVORİ
1144
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI