Loading [a11y]/accessibility-menu.js
Melike Yılmazer profil resmi
Melike Yılmazer Prof. Dr. İzmir Katip Çelebi University, Faculty of Tourism
Yayın 3 Hakemlik 7 CrossRef Atıf 4
3 Yayın
7 Hakemlik
4 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Aşçılık Sürdürülebilir Gastronomi Geleneksel Yemek Fonksiyonel Gıdalar Gıda Teknolojileri Temel Gıda İşlemleri

Kurum

İzmir Katip Çelebi University, Faculty of Tourism

Yayınlar

Kısmi Pişirilmiş Buğdayın Kullanım Olanakları
Yazarlar: Özlem Yatkın, Melike Sakin Yılmazer
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3017

0

3017

ZİYARETÇİ MOTİVASYONU VE YEREL YEMEK
DOI: 10.30625/ijctr.435022
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2776

0

2776

0

1588

Yayınlar

ZİYARETÇİ MOTİVASYONU VE YEREL YEMEK
DOI: 10.30625/ijctr.435022
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2776

4

0

2776

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.