Melike YILMAZER Doç. Dr. İzmir Katip Çelebi University, Faculty of Tourism
Yayın 3 Hakemlik 7 CrossRef Atıf 2
3 Yayın
7 Hakemlik
2 CrossRef Atıf
Takipçi
Takip Edilen

Uzmanlık Alanları

Gıda Teknolojileri Temel İşlemler

Kurum

İzmir Katip Çelebi University, Faculty of Tourism

Yayınlar

Kısmi Pişirilmiş Buğdayın Kullanım Olanakları
Yazarlar: Özlem YATKIN, Melike SAKİN YILMAZER
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2110

0

ATIF

0

FAVORİ

2110

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ZİYARETÇİ MOTİVASYONU VE YEREL YEMEK
DOI: 10.30625/ijctr.435022
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1905

2

ATIF

0

FAVORİ

1905

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

1332

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
^: Atıf sayıları CrossRef'ten çekilmektedir. Popüler yayınlar, DergiPark'ta araştırma yapan araştırmacılar tarafından favoriye eklenme istatistiğine göre otomatik belirlenmektedir. Bu sayfada görüntülenen istatistikler anlık değerler olmayıp, gerçek istatistikler arasında 24 saate kadar gecikme olabilmektedir.