Özlem Pelin Can profil resmi
Özlem Pelin Can Prof. Dr. SIVAS CUMHURIYET UNIVERSITY
Yayın 7 Hakemlik 1 CrossRef Atıf 1
7 Yayın
1 Hakemlik
1 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Veteriner Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Gıda Mikrobiyolojisi, biyoteknoloji, hayvansal gıdalar, gıda katkı maddeleri

Kurum

SIVAS CUMHURIYET UNIVERSITY

Yayınlar

0

119

Sivas Köftesine Uygulanan Isıl İşlemlerin Bazı Patojen Mikroorganizmalar Üzerine Etkilerinin İncelenmesi
Yazarlar: Yağmur Yıldırım, Özlem Pelin Can
DOI: 10.51754/cusbed.1360191
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 574

0

574

The Effects of Cooking Temperatures and Times on the Formation of Aromatic Amines of Meatballs Derived from Sivas Province
Yazarlar: Özlem Pelin Can , Ayşegül Demir
Yayın Bilgisi: 2022 , Cumhuriyet Science Journal
DOI: 10.17776/csj.1026650
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 809

0

809

Peynır Altı Suyunun Kefirde Kullanım Olanakları
DOI: 10.46460/ijiea.922816
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 681

0

681

Dondurularak Satılan Kalamarların (Todarodes pacificus) Mikrobiyel Kalitesi
Yayın Bilgisi: 2020 , Van Veterinary Journal
DOI: 10.36483/vanvetj.623814
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 604

0

604

0

12392

Sivas İlinde Tüketime Sunulan Isıl İşlem Görmüş Sucukların Mikrobiyolojik Kalitesi
Yazarlar: Özlem Pelin Can , Seyda Şahin , Abdullah Eligüzel, Abdulkadir Dinçer
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2603

0

2603

Editörlük
Instıtute of Health Sciences Journal
Instıtute of Health Sciences Journal
Alan Editörü , Mizanpaj Editörü , Yazım Editörü

Yayınlar

The Effects of Cooking Temperatures and Times on the Formation of Aromatic Amines of Meatballs Derived from Sivas Province
Yazarlar: Özlem Pelin Can , Ayşegül Demir
Yayın Bilgisi: 2022 , Cumhuriyet Science Journal
DOI: 10.17776/csj.1026650
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 809

1

0

809

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.