avatar
Pınar Işıldar Doç. Dr. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
Yayın 4 Hakemlik 1 CrossRef Atıf 7
4 Yayın
1 Hakemlik
7 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Turizm Sürdürülebilir Turizm Turizmde Çevre Yönetimi Sürdürülebilir Gastronomi Gastronomi Turizmi Gastronomik Trendler

Kurum

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ

Popüler Yayınları

Otel İşletmelerinde Kurumsal Kimlik Paradigmaları
Yayın Bilgisi: 2020 , Yaşar Üniversitesi E-Dergisi
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 875

0

1

875

2016 Türkiye Turizm Krizi Üzerine Bir İnceleme
Yazarlar: Özay Yıldız, Pınar Işıldar
Yayın Bilgisi: 2020 , Yaşar Üniversitesi E-Dergisi
DOI: 10.19168/jyasar.628389
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2288

4

1

2288

Yayınlar

Corporate Identity Structure in Hotels: An Exploratory Study
DOI: 10.30625/ijctr.1118180
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 636

0

636

2016 Türkiye Turizm Krizi Üzerine Bir İnceleme
Yazarlar: Özay Yıldız, Pınar Işıldar
Yayın Bilgisi: 2020 , Yaşar Üniversitesi E-Dergisi
DOI: 10.19168/jyasar.628389
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2288

1

2288

Otel İşletmelerinde Kurumsal Kimlik Paradigmaları
Yayın Bilgisi: 2020 , Yaşar Üniversitesi E-Dergisi
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 875

1

875

Yayınlar

Corporate Identity Structure in Hotels: An Exploratory Study
DOI: 10.30625/ijctr.1118180
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 636

2

0

636

2016 Türkiye Turizm Krizi Üzerine Bir İnceleme
Yazarlar: Özay Yıldız, Pınar Işıldar
Yayın Bilgisi: 2020 , Yaşar Üniversitesi E-Dergisi
DOI: 10.19168/jyasar.628389
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2288

4

1

2288

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.