Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Remziye Yılmaz
Prof. Dr.
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ
Yayın
2
Hakemlik
3
TR Dizin Atıf
9
2
Yayın
3
Hakemlik
9
TR Dizin Atıf
0000-0003-2041-1205
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Kurum
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Geleneksel tarhana fermantasyonu mikrobiyomunun incelenmesi için kullanılabilecek omik yaklaşımlar
Yazarlar:
Özlem Işık Doğan
,
Remziye Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
DOI: 10.56833/gidaveyem.1596865
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
99
0
FAVORİ
99
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Genetik modifiye gıda bitkilerinin moleküler ve kimyasal karakterizasyonu için omik yaklaşımın kullanımı
Yazarlar:
Begüm Zeynep Hançerlioğulları
,
Remziye Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
DOI: 10.56833/gidaveyem.1614587
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
256
0
FAVORİ
256
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
Editörlük
Inspiring Technologies and Innovations
Alan Editörü
Kurul Üyeliği
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
Hakemlik
Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
Ecological Life Sciences
Gıda
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat