Sanem BULAM Öğretim Görevlisi GİRESUN ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Yayın 6 Hakemlik 6 CrossRef Atıf 0 TR Dizin Atıf 1
6 Yayın
6 Hakemlik
0 CrossRef Atıf
1 TR Dizin Atıf
Takipçi
Takip Edilen

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimi Gıda Kimyası Gıda Teknolojileri Meyve-Sebze Teknolojisi Yenilebilir Mantar Türleri Yenilebilir Mantar Besinsel Kompozisyonları

Kurum

GİRESUN ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

Yayınlar

Geçmişten Günümüze Anadolu’daki Etnomikolojik Çalışmalar
Yayın Bilgisi: 2022 , Mantar Dergisi
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 94

0

ATIF

0

FAVORİ

94

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

98

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

195

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

905

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yenebilir ve Tıbbi Mantarların Gıda Ürünlerinde Kullanım Potansiyeli
Yayın Bilgisi: 2019 , Mantar Dergisi
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1113

0

ATIF

0

FAVORİ

1113

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayınlandığı Dergiler
^: Atıf sayıları CrossRef'ten çekilmektedir. Popüler yayınlar, DergiPark'ta araştırma yapan araştırmacılar tarafından favoriye eklenme istatistiğine göre otomatik belirlenmektedir. Bu sayfada görüntülenen istatistikler anlık değerler olmayıp, gerçek istatistikler arasında 24 saate kadar gecikme olabilmektedir.
: DergiPark Kullanıcı Rozeti hakkında bilgi almak için tıklayınız.