Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Selçuk Alan
Dr. Öğr. Üyesi
KAFKAS ÜNİVERSİTESİ, VETERİNER FAKÜLTESİ, GIDA GÜVENLİĞİ VE HALK SAĞLIĞI BÖLÜMÜ
Yayın
5
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
3
TR Dizin Atıf
1
5
Yayın
2
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
1
TR Dizin Atıf
0000-0002-4473-7835
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
Gıda Mikrobiyolojisi
Süt Teknolojisi
Veteriner Bilimleri
Veteriner Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
Kurum
KAFKAS ÜNİVERSİTESİ, VETERİNER FAKÜLTESİ, GIDA GÜVENLİĞİ VE HALK SAĞLIĞI BÖLÜMÜ
Yayınlar
Geleneksel Yöntemle Yapılan Tomas Peynirlerinin Bazı Kalite Parametrelerinin Araştırılmasıı
Yazarlar:
Selçuk Alan
,
Gülsüm Öksüztepe (ateş)
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Dicle Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
DOI: 10.47027/duvetfd.1504004
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
87
0
FAVORİ
87
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FONKSİYONEL GIDALAR VE BESLENMEDEKİ ÖNEMİ
Yazarlar:
Zeri Demirbağ
,
Selçuk Alan
,
Gülsüm Öksüztepe (ateş)
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Bozok Veterinary Sciences
DOI: 10.58833/bozokvetsci.1324245
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1649
0
FAVORİ
1649
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıda Katkı Maddeleri ve Süt Endüstrisinde Kullanılan Antimikrobiyaller
Yazarlar:
Selçuk Alan
, Gülsüm Öksüztepe
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Bozok Veterinary Sciences
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1403
0
FAVORİ
1403
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ticari kefirlerin bazı kalite parametrelerinin incelenmesi
Yazarlar:
Gülsüm Öksüztepe (ateş)
,
Pelin Demir
,
Pinar Karatepe
,
Selçuk Alan
,
Müzeyyen Akgöl
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
DOI: 10.24880/maeuvfd.704987
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1905
0
FAVORİ
1905
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Elazığ’da Satılan Hellim Peynirlerinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kalitesi
Yazarlar:
Gökhan Kürşad İncili
,
Selçuk Alan
, Muhsin Mutlu,
Mehmet Emin Aydemir
,
Gülsüm Öksüztepe
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
DOI: 10.31196/huvfd.667539
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1246
0
FAVORİ
1246
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Bozok Veterinary Sciences
Dicle Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Hakemlik
Etlik Veteriner Mikrobiyoloji Dergisi
Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Yayınlar
Elazığ’da Satılan Hellim Peynirlerinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kalitesi
Yazarlar:
Gökhan Kürşad İncili
,
Selçuk Alan
, Muhsin Mutlu,
Mehmet Emin Aydemir
,
Gülsüm Öksüztepe
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
DOI: 10.31196/huvfd.667539
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1246
3
ATIF
0
FAVORİ
1246
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat