Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Sedat Sayar
Prof. Dr.
MERSİN ÜNİVERSİTESİ
Yayın
1
Hakemlik
15
1
Yayın
15
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
Gıda Teknolojileri
Hububat Teknolojisi
Kurum
MERSİN ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
NOHUTTA TANE (TOHUM) KABUĞUNUN TÜM TANENİN FİZİKSEL, KİMYASAL VE BESLENME ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Sedat Sayar
, Selen Çalışkantürk Karataş
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
7297
0
FAVORİ
7297
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Hakemlik
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Gıda
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Journal of Agricultural Sciences
Journal of Science and Technology of Dumlupınar University
Natural Sciences and Engineering Bulletin
Toros University Journal of Food Nutrition and Gastronomy
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat