Sedat Sayar profil resmi
Sedat Sayar Prof. Dr. MERSİN ÜNİVERSİTESİ
Yayın 1 Hakemlik 16
1 Yayın
16 Hakemlik

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi Gıda Teknolojileri Hububat Teknolojisi

Kurum

MERSİN ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

NOHUTTA TANE (TOHUM) KABUĞUNUN TÜM TANENİN FİZİKSEL, KİMYASAL VE BESLENME ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Sedat Sayar , Selen Çalışkantürk Karataş
Yayın Bilgisi: 2017 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 7446

0

7446

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.