Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Yaşar Karaduman
Yayın
4
Hakemlik
7
CrossRef Atıf
1
TR Dizin Atıf
27
4
Yayın
7
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
27
TR Dizin Atıf
0000-0003-1306-3572
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Kurum
Yayınlar
Türkiye'de Eskişehir ilinde yetiştirilen ekmeklik buğday (T.aestivum L.) genotiplerinde tam tohum lipidleri ve ekstrakte lipid kompozisyonunun karakterizasyonu
Yazarlar:
Murat Olgun
,
Arzu Köse
,
Savaş Belen
,
Yaşar Karaduman
,
Zekiye Budak Başçiftçi
,
Nazife Gözde Ayter Arpacıoğlu
,
Metin Turan
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Biological Diversity and Conservation
DOI: 10.46309/biodicon.2024.1394551
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
215
0
FAVORİ
215
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Hızlı Islah Teknolojisi KullanılarakEkmeklik Buğdayda Rekombinant Kendilenmiş Hat Popülasyonunun Geliştirilmesi
Yazarlar: Bedrettin Demir,
Yaşar Karaduman
,
Nevzat Aydın
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Cihannüma Teknoloji Fen ve Mühendislik Bilimleri Akademi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
63
0
FAVORİ
63
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Determination of Precipitation-Quality Relationship By Different Statistical Methods in Bread Wheat (Triticum aestivum L.)
Yazarlar:
Murat Olgun
,
Savaş Belen
,
Yaşar Karaduman
,
Metin Turan
,
Zekiye Başçiftçi
,
Nazife Gözde Ayter Arpacıoğlu
Yayın Bilgisi: 2021 ,
International Journal of Agriculture Forestry and Life Sciences
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
275
0
FAVORİ
275
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Examining Bread/Biscuit Quality Features in Wheat (Triticum aestivum L.) Genotypes by Raman Spectroscopy
Yazarlar:
Murat Olgun
,
Yaşar Karaduman
,
Savaş Belen
,
Zekiye Başçiftçi
,
Nazife Ayter
,
Okan Sezer
,
Murat Ardıç
,
İsmühan Potoğlu Erkara
Yayın Bilgisi: 2021 ,
International Journal of Nature and Life Sciences
DOI: 10.47947/ijnls.1001160
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
483
0
FAVORİ
483
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Biological Diversity and Conservation
Cihannüma Teknoloji Fen ve Mühendislik Bilimleri Akademi Dergisi
International Journal of Agriculture Forestry and Life Sciences
International Journal of Nature and Life Sciences
Hakemlik
Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
Bahri Dağdaş Bitkisel Araştırma Dergisi
European Food Science and Engineering
Gıda
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Yayınlar
Examining Bread/Biscuit Quality Features in Wheat (Triticum aestivum L.) Genotypes by Raman Spectroscopy
Yazarlar:
Murat Olgun
,
Yaşar Karaduman
,
Savaş Belen
,
Zekiye Başçiftçi
,
Nazife Ayter
,
Okan Sezer
,
Murat Ardıç
,
İsmühan Potoğlu Erkara
Yayın Bilgisi: 2021 ,
International Journal of Nature and Life Sciences
DOI: 10.47947/ijnls.1001160
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
483
1
ATIF
0
FAVORİ
483
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat