Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Yunus Emre Sağır
Arş. Gör.
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ
Yayın
1
Hakemlik
0
1
Yayın
0
Hakemlik
0009-0009-2791-2660
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Mutfak Kültürü
Mutfak Tarihi
Mutfak Sanatları
Türk Mutfağı
Sürdürülebilir Gastronomi
Gastronomi Turizmi
Kurum
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDEKİ PERSONEL DAVRANIŞLARININ MÜŞTERİNİN YEME İÇME DENEYİMİNE ETKİSİ
Yazarlar:
İrfan Yurt
,
Yunus Emre Sağır
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.1360913
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1398
0
FAVORİ
1398
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat