Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Yunus Emre Sağır
Arş. Gör.
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ
Yayın
3
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
2
3
Yayın
0
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
0009-0009-2791-2660
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Mutfak Tarihi
Türk Mutfağı
Mutfak Kültürü
Sürdürülebilir Gastronomi
Mutfak Sanatları
Gastronomi Turizmi
Kurum
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Turizm ve Gastronomi Etkileşimi: Karabük’ün Yöresel Mutfak Kimliği
Yazarlar:
İrfan Yurt
,
Bilal Can Hınıslıoğlu
,
Yunus Emre Sağır
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Journal of Humanities and Tourism Research
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
165
0
ATIF
1
FAVORİ
165
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Unutulmaz Yerel Gıda Deneyimi, Turist Memnuniyeti ve Tekrar Ziyaret Etme Niyeti: Yabancı Turistler Özelinde Bir İnceleme
Yazarlar:
Yunus Emre Sağır
,
Özkan Süzer
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Journal of New Tourism Trends
DOI: 10.58768/joinntt.1713900
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
205
0
ATIF
1
FAVORİ
205
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Turizm ve Gastronomi Etkileşimi: Karabük’ün Yöresel Mutfak Kimliği
Yazarlar:
İrfan Yurt
,
Bilal Can Hınıslıoğlu
,
Yunus Emre Sağır
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Journal of Humanities and Tourism Research
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
165
1
FAVORİ
165
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Unutulmaz Yerel Gıda Deneyimi, Turist Memnuniyeti ve Tekrar Ziyaret Etme Niyeti: Yabancı Turistler Özelinde Bir İnceleme
Yazarlar:
Yunus Emre Sağır
,
Özkan Süzer
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Journal of New Tourism Trends
DOI: 10.58768/joinntt.1713900
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
205
1
FAVORİ
205
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDEKİ PERSONEL DAVRANIŞLARININ MÜŞTERİNİN YEME İÇME DENEYİMİNE ETKİSİ
Yazarlar:
İrfan Yurt
,
Yunus Emre Sağır
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.1360913
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3876
0
FAVORİ
3876
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Journal of Humanities and Tourism Research
Journal of New Tourism Trends
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDEKİ PERSONEL DAVRANIŞLARININ MÜŞTERİNİN YEME İÇME DENEYİMİNE ETKİSİ
Yazarlar:
İrfan Yurt
,
Yunus Emre Sağır
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.1360913
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3876
2
ATIF
0
FAVORİ
3876
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat