Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
İrfan Yurt
Dr. Öğr. Üyesi
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ
Yayın
11
Hakemlik
28
CrossRef Atıf
2
11
Yayın
28
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Turizm Yönetimi
Gastronomi
Kurum
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
SAFRANBOLU’DA YÖRESEL BİR LEZZET: PERUHİ
Yazarlar:
İrfan Yurt
, Beril Bayraklı
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1963
0
ATIF
1
FAVORİ
1963
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yöresel Yemek Kültürünün Sürdürülebilirliği Üzerine Bir Araştırma: Sakin Şehir Göynük Örneği
Yazarlar:
İrfan Yurt
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Kent Akademisi
DOI: 10.35674/kent.1428712
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
285
1
ATIF
1
FAVORİ
285
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sürdürülebilir Gastronomi Turizmi Kapsamında Coğrafi İşaret Tescili Alabilecek Ürünlerin Değerlendirilmesi: Safranbolu Örneği
Yazarlar:
İrfan Yurt
,
Şeyma Dinvar
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
505
0
ATIF
1
FAVORİ
505
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SAFRANBOLU’DA YÖRESEL BİR LEZZET: PERUHİ
Yazarlar:
İrfan Yurt
, Beril Bayraklı
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
149
0
ATIF
1
FAVORİ
149
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
ÖZBEKİSTAN’DA YÖRESEL BİR LEZZET: TAŞKENT DÜĞÜN PİLAVI
Yazarlar:
İrfan Yurt
, Dilorom Achılova
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
101
0
FAVORİ
101
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SİNOP/AYANCIK’TA TURİZMİN GELİŞİMİ VE TURİZM SORUNSALI
Yazarlar:
İrfan Yurt
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Karadeniz Araştırmaları
DOI: 10.56694/karadearas.1511325
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
264
0
FAVORİ
264
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SAFRANBOLU’DA YÖRESEL BİR LEZZET: PERUHİ
Yazarlar:
İrfan Yurt
, Beril Bayraklı
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
149
1
FAVORİ
149
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mucizevi Baharat: Safranın Suda Çözünürlüğü
Yazarlar:
İrfan Yurt
,
Bilal Can Hınıslıoğlu
,
Gülay Kütrem
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
200
0
FAVORİ
200
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yöresel Yemek Kültürünün Sürdürülebilirliği Üzerine Bir Araştırma: Sakin Şehir Göynük Örneği
Yazarlar:
İrfan Yurt
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Kent Akademisi
DOI: 10.35674/kent.1428712
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
285
1
FAVORİ
285
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sürdürülebilir Gastronomi Turizmi Kapsamında Coğrafi İşaret Tescili Alabilecek Ürünlerin Değerlendirilmesi: Safranbolu Örneği
Yazarlar:
İrfan Yurt
,
Şeyma Dinvar
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
505
1
FAVORİ
505
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDEKİ PERSONEL DAVRANIŞLARININ MÜŞTERİNİN YEME İÇME DENEYİMİNE ETKİSİ
Yazarlar:
İrfan Yurt
,
Yunus Emre Sağır
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.1360913
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1811
0
FAVORİ
1811
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İsraf ve Tüketime Bir Tepki: Çöpteki Hazine “Freegan Food”
Yazarlar:
İrfan Yurt
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.48146/odusobiad.1179019
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1764
0
FAVORİ
1764
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ÖZBEKİSTAN’DA YÖRESEL BİR LEZZET: TAŞKENT DÜĞÜN PİLAVI
Yazarlar:
İrfan Yurt
, Dilorom Achılova
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.1141193
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1134
0
FAVORİ
1134
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SAFRANBOLU’DA YÖRESEL BİR LEZZET: PERUHİ
Yazarlar:
İrfan Yurt
, Beril Bayraklı
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1963
1
FAVORİ
1963
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KARİYER TATMİNİ VE MOTİVASYONUN ÖRGÜTSEL DEĞERLER AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİNE YÖNELİK KAMU VE ÖZEL SEKTÖR KARŞILAŞTIRMALI BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
İrfan Yurt
,
Öznur Bozkurt
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Elektronik Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.17755/esosder.1032248
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1612
0
FAVORİ
1612
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Aydın Gastronomy
Elektronik Sosyal Bilimler Dergisi
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Karadeniz Araştırmaları
Kent Akademisi
Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
Editörlük
Kent Akademisi
Alan Editörü
Kurul Üyeliği
Kent Akademisi
Hakemlik
Aydın Gastronomy
Çalışma İlişkileri Dergisi
Gastro-World
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Journal of Turkic Civilization Studies
Karadeniz Araştırmaları
Kent Akademisi
Pamukkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
Tourism and Recreation
Yayınlar
Yöresel Yemek Kültürünün Sürdürülebilirliği Üzerine Bir Araştırma: Sakin Şehir Göynük Örneği
Yazarlar:
İrfan Yurt
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Kent Akademisi
DOI: 10.35674/kent.1428712
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
285
1
ATIF
1
FAVORİ
285
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDEKİ PERSONEL DAVRANIŞLARININ MÜŞTERİNİN YEME İÇME DENEYİMİNE ETKİSİ
Yazarlar:
İrfan Yurt
,
Yunus Emre Sağır
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.1360913
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1811
1
ATIF
0
FAVORİ
1811
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat