Zekai Tarakçı profil resmi
Zekai Tarakçı Prof. Dr. ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yayın 4 Hakemlik 5 CrossRef Atıf 1
4 Yayın
5 Hakemlik
1 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Süt Teknolojisi

Kurum

ORDU ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

0

1201

0

441

Effects of different types of herbs on colour and texture properties of Kashar cheese
Yazarlar: Engin Aydın, Zekai Tarakçı
Yayın Bilgisi: 2021 , Food and Health
DOI: 10.3153/FH21013
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2246

0

2246

0

2939

Yayınlar

1

0

1201

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.