Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Ömer F Çelik
Arş. Gör.
ORDU UNIVERSITY
Yayın
6
Hakemlik
8
CrossRef Atıf
17
TR Dizin Atıf
8
6
Yayın
8
Hakemlik
17
CrossRef Atıf
8
TR Dizin Atıf
0000-0002-6105-4825
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Fermantasyon Teknolojisi
Gıda Biyoteknolojisi
Gıda Mikrobiyolojisi
Gıda Teknolojileri
Süt Teknolojisi
Kurum
ORDU UNIVERSITY
Yayınlar
Tere Otunun (Lepidium sativum L.) Beyaz Peynirin Olgunlaşma Parametrelerine Etkisinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Ömer F Çelik
,
Özlem Kılıç
,
Sibel Kurt
,
Zekai Tarakçı
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.1025907
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
745
0
FAVORİ
745
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı kabuk renklerine sahip kinoa tohumlarının toplam fenolik ve saponin içerikleri ile antioksidan aktiviteleri üzerine yıkama işleminin etkisi
Yazarlar:
Ömer Faruk Çelik
,
Yunus Emre Tunçil
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.18185/erzifbed.688630
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1639
0
FAVORİ
1639
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Total phenolic contents, antioxidant and antibacterial activities of chia seeds (Salvia hispanica L.) having different coat color
Yazarlar:
Yunus Emre Tunçil
,
Ömer Faruk Çelik
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Ziraat Dergisi
DOI: 10.29278/azd.593853
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4180
0
FAVORİ
4180
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ordu İlinde Yetişen Sakarca (Ornithogalum umbellatum) Bitkisinin Antibakteriyel Aktivitesi ve Toplam Fenolik Madde İçeriği
Yazarlar: Melike Demirkol,
Ömer Faruk Çelik
, Zekai Tarakçı
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Ordu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4855
0
FAVORİ
4855
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yenilebilir Aljinat ve Zein Filmlerin Gıda Ambalajlamasında Kullanımı
Yazarlar: Gökçe Sarıtaş Küçük,
Ömer Faruk Çelik
,
Hasan Türe
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Ordu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4774
0
FAVORİ
4774
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ordu il merkezindeki tüketicilerin fermente süt ürünleri tüketim alışkanlıkları
Yazarlar: Zekai Tarakçı, Muhammet Karaağaç,
Ömer Faruk Çelik
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Akademik Ziraat Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1668
0
FAVORİ
1668
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Ziraat Dergisi
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Ordu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi
Hakemlik
Akademik Ziraat Dergisi
Food and Health
Turkish Journal of Food and Agriculture Sciences
Uşak Üniversitesi Fen ve Doğa Bilimleri Dergisi
Yayınlar
Farklı kabuk renklerine sahip kinoa tohumlarının toplam fenolik ve saponin içerikleri ile antioksidan aktiviteleri üzerine yıkama işleminin etkisi
Yazarlar:
Ömer Faruk Çelik
,
Yunus Emre Tunçil
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.18185/erzifbed.688630
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1639
2
ATIF
0
FAVORİ
1639
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Total phenolic contents, antioxidant and antibacterial activities of chia seeds (Salvia hispanica L.) having different coat color
Yazarlar:
Yunus Emre Tunçil
,
Ömer Faruk Çelik
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Ziraat Dergisi
DOI: 10.29278/azd.593853
ATIF
15
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4180
15
ATIF
0
FAVORİ
4180
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat