Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Ömer Faruk Çelik
Dr. Öğr. Üyesi
ORDU UNIVERSITY FACULTY OF AGRICULTURE DEPARTMENT OF FOOD ENGINEERING
Yayın
6
Hakemlik
8
CrossRef Atıf
22
TR Dizin Atıf
10
6
Yayın
8
Hakemlik
22
CrossRef Atıf
10
TR Dizin Atıf
0000-0002-6105-4825
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Fermantasyon Teknolojisi
Gıda Mikrobiyolojisi
Gıda Bilimleri
Gıda Teknolojileri
Gıda Biyoteknolojisi
Süt Teknolojisi
Kurum
ORDU UNIVERSITY FACULTY OF AGRICULTURE DEPARTMENT OF FOOD ENGINEERING
Yayınlar
Tere Otunun (Lepidium sativum L.) Beyaz Peynirin Olgunlaşma Parametrelerine Etkisinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Ömer F Çelik
,
Özlem Kılıç
,
Sibel Kurt
,
Zekai Tarakçı
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.1025907
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1183
0
FAVORİ
1183
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı kabuk renklerine sahip kinoa tohumlarının toplam fenolik ve saponin içerikleri ile antioksidan aktiviteleri üzerine yıkama işleminin etkisi
Yazarlar:
Ömer Faruk Çelik
,
Yunus Emre Tunçil
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.18185/erzifbed.688630
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2333
0
FAVORİ
2333
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Total phenolic contents, antioxidant and antibacterial activities of chia seeds (Salvia hispanica L.) having different coat color
Yazarlar:
Yunus Emre Tunçil
,
Ömer Faruk Çelik
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Ziraat Dergisi
DOI: 10.29278/azd.593853
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5440
0
FAVORİ
5440
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ordu İlinde Yetişen Sakarca (Ornithogalum umbellatum) Bitkisinin Antibakteriyel Aktivitesi ve Toplam Fenolik Madde İçeriği
Yazarlar: Melike Demirkol,
Ömer Faruk Çelik
, Zekai Tarakçı
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Ordu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5087
0
FAVORİ
5087
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yenilebilir Aljinat ve Zein Filmlerin Gıda Ambalajlamasında Kullanımı
Yazarlar: Gökçe Sarıtaş Küçük,
Ömer Faruk Çelik
,
Hasan Türe
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Ordu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5279
0
FAVORİ
5279
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ordu il merkezindeki tüketicilerin fermente süt ürünleri tüketim alışkanlıkları
Yazarlar: Zekai Tarakçı, Muhammet Karaağaç,
Ömer Faruk Çelik
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Akademik Ziraat Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1917
0
FAVORİ
1917
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Ziraat Dergisi
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Ordu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi
Editörlük
Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Alan Editörü
Kurul Üyeliği
Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Hakemlik
Akademik Ziraat Dergisi
Food and Health
Turkish Journal of Food and Agriculture Sciences
Uşak Üniversitesi Fen ve Doğa Bilimleri Dergisi
Yayınlar
Tere Otunun (Lepidium sativum L.) Beyaz Peynirin Olgunlaşma Parametrelerine Etkisinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Ömer F Çelik
,
Özlem Kılıç
,
Sibel Kurt
,
Zekai Tarakçı
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.1025907
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1183
1
ATIF
0
FAVORİ
1183
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı kabuk renklerine sahip kinoa tohumlarının toplam fenolik ve saponin içerikleri ile antioksidan aktiviteleri üzerine yıkama işleminin etkisi
Yazarlar:
Ömer Faruk Çelik
,
Yunus Emre Tunçil
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.18185/erzifbed.688630
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2333
2
ATIF
0
FAVORİ
2333
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Total phenolic contents, antioxidant and antibacterial activities of chia seeds (Salvia hispanica L.) having different coat color
Yazarlar:
Yunus Emre Tunçil
,
Ömer Faruk Çelik
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Ziraat Dergisi
DOI: 10.29278/azd.593853
ATIF
19
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5440
19
ATIF
0
FAVORİ
5440
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat