Cilt: 13 Sayı: 1, 1.03.2015

Yıl: 2015

Research Article

 

1. Effect of Fenugreek Seed Powder and Oat Flour Incorporation on Physical and Functional Properties of Extruded Product

 

2. Recovery of Waste-Water from Wheat Washing Operation

 

4. Siyah ve Beyaz Mersin Myrtus communis L. Meyvelerinin Şekerlemeye İşlenmesi

 

5. Berrak Limon Suyu Üretimi Aşamalarında Bazı Mineral Madde Bileşenlerinin Belirlenmesi

 

7. Nutritional and Health Aspects of Goat Milk Consumption

 

8. Akrilamid Oluşumu ve İnsan Sağlığına Etkileri

 

9. Gıda Güvenliğinin Sağlanmasında Radyo Frekanslı Tanımlama Teknolojisinin Rolü

 

10. Gıdalarda Listeria monocytogenes’in Biyokontrolünde Faj Uygulaması

 

11. Süt İşletmelerinde Hava Kalitesi ve Önemi

 

12. Mikroorganizma Kültürlerinin Korunmasında Kullanılan Kurutma Yöntemleri

25964   25965    25966      25968   25967


88x31.png

Bu eser Creative Commons Atıf-GayriTicari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.

Akademik Gıda (Academic Food Journal) is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

Akademik Gıda has been published by Sidas Medya Ltd. Sti. (Sidas Media Agency Advertisement Consultation Ltd.) since 2003.