Dergi Kurulları

DERGİ SAHİBİ

Default avatar
Dr. Yıldıray İSTANBULLU GIDA VE YEM KONTROL MERKEZ ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ
Gıda Mühendisliği, Gıda Bilimleri

BAŞ EDİTÖR

Default avatar
Dr. Nazan ÇÖPLÜ Gıda ve Yem Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü-BURSA
Gıda Bilimleri, Gıda Mühendisliği, Gıda ve Beslenme Dengesi

EDİTÖR YARDIMCILARI

Default avatar
Dr. Vesile ÇETİN Bursa Gıda ve Yem Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsü
Endüstri Bitkileri, Çayır-Mera ve Yem Bitkileri, Tarla Bitkileri Yetiştirme ve Islahı
Default avatar
Dr. Hakan TOSUNOĞLU Gıda ve Yem Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsü
Pestisititler ve Toksikoloji, Polen Bilimi
Default avatar
Ekrem KATMER Gıda ve Yem Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü
Gıda Mühendisliği

TEKNİK EDİTÖRLER

Default avatar
Dr. Arzu YAVUZ Gıda ve Yem Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsü
Gıda Bilimleri
Banu Akgün
Dr. Banu AKGÜN Gıda ve Yem Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü Web
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi, Gıda Bilimleri, Analitik Kimya
Default avatar
Dr. Erdinç ALTINÇEKİÇ BURSA GIDA VE YEM KONTROL MERKEZ ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ
Zootekni, Genetik ve Biyoistatistik, Çayır-Mera ve Yem Bitkileri, Hayvan Beslenmesi, Hayvan Besleme, Hayvansal Üretim, İstatistik
Default avatar
Yüksek Lisans Filiz ÇAVUŞ Gıda ve Yem Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsü
Yağ Teknolojisi, Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi, Kütle Transferi
Nagihan Uğur
Yüksek Lisans Nagihan UĞUR GIDA VE YEM KONTROL MERKEZ ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ
Gıda Bilimleri, Hububat Teknolojisi, Meyve-Sebze Teknolojisi, Tıbbi ve Aromatik Bitkiler, Fitopatoloji
Default avatar
Şifa ÇALIŞKAN Bir kuruma bağlı değildir
Gıda Mühendisliği
Default avatar
Dr. Safak ANDIC Bir kuruma bağlı değildir

----------

Bakteriyoloji

YAYIN KURULU

Default avatar
Prof. Dr. Fahrettin GÖĞÜŞ GAZIANTEP UNIVERSITY
Mühendislik
Default avatar
Prof. Dr. Muhammet ARICI Yildiz Technical University Web
Gıda Mikrobiyolojisi, Gıda Biyoteknolojisi, Fermantasyon Teknolojisi, Gıda Bilimleri, Gıda Mühendisliği
Murat Aydın
Prof. Dr. Murat AYDIN Department of Biotechnology, Atatürk University, Faculty of Agriculture, Erzurum, Türkiye Web
Bitki Hücresi ve Moleküler Biyoloji, Genetiği Değiştirilmiş Tarla ve Mera Bitkileri , Tarımda Bitki Biyoteknolojisi
Furkan Türker Sarıcaoğlu
Doç. Dr. Furkan Türker SARICAOĞLU BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
Gıda Mühendisliği, Et Teknolojisi
Yekta Gezginç
Prof. Dr. Yekta GEZGİNÇ Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi
Gıda Biyoteknolojisi, Fermantasyon Teknolojisi, Gıda Bilimleri
Default avatar
Dr. Öğr. Üyesi Betül KARSLIOĞLU HASAN KALYONCU ÜNİVERSİTESİ
Fonksiyonel Gıdalar, Moleküler Gastronomi, Et Teknolojisi, Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi, Gıda Mühendisliği, Gıda Sürdürülebilirliği
Default avatar
Yrd. Doç. Dr. Emre KABİL Yalova Üniversitesi
Kurutma Teknolojileri, Gıda Teknolojileri, Gıda Mikrobiyolojisi, Et Teknolojisi, Gıda Mühendisliği
Default avatar
Dr. Pinar UZUN ISPARTA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ, GELENDOST MESLEK YÜKSEKOKULU Web
Hayvan Besleme, Hayvansal Üretim, Süt Teknolojisi, Gıda Teknolojileri, Et Teknolojisi, Gıda Bilimleri
Gıda Bilimleri, Gıda Mühendisliği, Beslenme ve Diyetetik
Kader Çetin
Dr. Öğretim Görevlisi Kader ÇETİN Bursa Uludağ Üniversitesi
Yağ Teknolojisi, Gıda Mikrobiyolojisi, Gıda Bilimleri, Gıda Mühendisliği
Default avatar
Dr. Çiğdem KURTAR T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
Tarım Politikaları, Gıda Bilimleri (Diğer)
Default avatar
Dr. Fatma GÜNGÖR BOYNUEYRİ Bursa Gıda ve Yem kontrol Merkez Araştırma Enstitüsü
Genetiği Değiştirilmiş Tarla ve Mera Bitkileri , Genetiği Değiştirilmiş Bahçe Bitkileri, Bahçe Bitkileri Yetiştirme ve Islahı (Diğer), Sebze Yetiştirme ve Islahı, Bitki Biyoteknolojisi
Halil Rıza Avci
Dr. Halil Rıza AVCİ Gıda ve Yem Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsü
Süt Teknolojisi
Default avatar
Dr. Huriye Özgül UÇURUM Bir kuruma bağlı değildir
Meyve-Sebze Teknolojisi, Gıda Bilimleri, Gıda Özellikleri, Hasat Sonrası Bahçecilik Teknolojileri (Taşımacılık ve Depolama dahil)
Default avatar
Dr. Pervin UZUN BURSA GIDA VE YEM KONTROL MERKEZ ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ
Agronomi, Tarımda Bitki Biyoteknolojisi, Yağ Teknolojisi, Gıda Güvenliği, İzlenebilirliği, Sertifikasyonu ve Özgünlüğü
Default avatar
Dr. Serpil TURAL Samsun Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü
Su Ürünleri Teknolojileri, Temel Gıda İşlemleri, Gıda Teknolojileri, Gıda Güvenliği, İzlenebilirliği, Sertifikasyonu ve Özgünlüğü, Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme, Et Teknolojisi, Gıda Mühendisliği
Tuğba Gezgin
Dr. Tuğba GEZGİN Tarım ve Orman Bakanlığı Konya Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü
Gıda Teknolojileri, Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi, Et Teknolojisi, Gıda Bilimleri, Gıda Güvenliği, İzlenebilirliği, Sertifikasyonu ve Özgünlüğü, Gıda Mühendisliği
Tülay Özcan
Prof. Dr. Tülay ÖZCAN Bir kuruma bağlı değildir Web

Çalışma Alanları: Süt Ürünleri Biyokimyası, Probiyotik Süt Ürünleri, Prebiyotikler, Probiyotik Bakterilerin Stres Mekanizmaları, Reoloji ve Tekstür, Fonksiyonel Gıdalar ve Beslenme, Yağ Oranı ve Şeker Oranı Azaltılmış Ürün Geliştirme, Yağ ve Şeker İkameleri, Protein Katkıları, Süt Sanayi Atıklarının Değerlendirilmesi, Geleneksel Süt Ürünleri ve Autochthon/Yerli Kültürler 

Süt Teknolojisi, Fermantasyon Teknolojisi, Gıda Mikrobiyolojisi, Gıda Sürdürülebilirliği
Son Güncelleme Zamanı: 11.04.2025

by-nc-nd.png?resize=300%2C105&ssl=1
Gıda ve Yem Bilimi-Teknolojisi Dergisi  CC BY-NC-ND 4.0 lisansı altında lisanslanmıştır
 Journal of Food and Feed Science-Technology is licensed under CC BY-NC-ND 4.0