Journal Boards

Owner of Journal

Dr. Yildiray ISTANBULLU

on behalf of the Central Research Institute of Food and Feed Control 

Editor-in-Chief

Dr. Nazan ÇÖPLÜ Gıda ve Yem Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü-BURSA Türkiye
Food Nutritional Balance, Food Engineering, Food Sciences

EDİTÖR YARDIMCISI & YAYIN KURULU BAŞKANI

Dr. Vesile ÇETİN

TEKNİK EDİTÖRLER/DİL EDİTÖRLER

Dr. Hakan TOSUNOĞLU
Yardımcı Yazı İşleri Müdürü (Assistant Editor)

Ekrem KATMER
Yardımcı Yazı İşleri Müdürü (Assistant Editor)
Reklam ve Abone İşleri (Advertisement and Subscription)
Grafik Tasarım (Graphics Design)

Arzu YAVUZ
Alan Editörü (Technical Editor) ve Dil Editörü (Language Editor)

Dr. Banu AKGÜN
Alan Editörü (Technical Editor) ve Dil Editörü (Language Editor)

Filiz ÇAVUŞ
Alan Editörü (Technical Editor) ve İstatistik Editörü (Statistical Editor)

Erdinç ALTINÇEKİÇ
Alan Editörü (Technical Editor), İstatistik Editörü (Statistical Editor)
ve Mizanpaj Editörü (Layout Editor)

Nagihan UĞUR
Alan Editörü (Technical Editor) ve İstatistik Editörü (Statistical Editor)

Şifa ÇALIŞKAN
Alan Editörü (Technical Editor), Dil Editörü (Language Editor)
ve İstatistik Editörü (Statistical Editor)

Dr. Arzu YAVUZ Gıda ve Yem Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsü Türkiye
Food Sciences
Dr. Banu AKGÜN Gıda ve Yem Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü Türkiye Web
Analytical Chemistry, Food Sciences, Food Chemistry and Food Sensory Science
Dr. Erdinç ALTINÇEKİÇ BURSA GIDA VE YEM KONTROL MERKEZ ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ Türkiye
Zootechny
Post Graduate Nagihan UĞUR BURSA GIDA VE YEM KONTROL MERKEZ ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ Türkiye
Food Sciences, Grain Technology, Fruit-Vegetables Technology, Medicinal and Aromatic Plants

YAYIN KURULU ÜYELERİ (Alfabetik Sıraya Göre)

Dr. Nazan Çöplü
Sorumlu Yazı İşleri Müdürü (Editor)
Tarım ve Orman Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü, Gıda ve Yem Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, Türkiye
Dr. Vesile Çetin
Yardımcı Yazı İşleri Müdürü (Assistant Editor) ve İstatistik Editörü (Statistical Editor)
Tarım ve Orman Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü, Gıda ve Yem Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, Türkiye
Dr. Hakan Tosunoğlu
Yardımcı Yazı İşleri Müdürü (Assistant Editor)
Tarım ve Orman Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü, Gıda ve Yem Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, Türkiye
Ekrem Katmer
Yardımcı Yazı İşleri Müdürü (Assistant Editor)
Tarım ve Orman Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü, Gıda ve Yem Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, Türkiye
Dr. Arzu Yavuz
Alan Editörü (Technical Editor) ve Dil Editörü (Language Editor)
Tarım ve Orman Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü, Gıda ve Yem Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, Türkiye
Dr. Banu Akgün
Alan Editörü (Technical Editor) ve Dil Editörü (Language Editor)
Tarım ve Orman Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü, Gıda ve Yem Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, Türkiye
Dr. Erdinç Altınçekiç
Alan Editörü (Technical Editor), İstatistik Editörü (Statistical Editor) ve Mizanpaj Editörü (Layout Editor)
Tarım ve Orman Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü, Gıda ve Yem Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, Türkiye
Filiz Çavuş
Alan Editörü (Technical Editor) ve İstatistik Editörü (Statistical Editor)
Tarım ve Orman Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü, Gıda ve Yem Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, Türkiye
Nagihan Uğur
Alan Editörü (Technical Editor) ve İstatistik Editörü (Statistical Editor)
Tarım ve Orman Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü, Gıda ve Yem Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, Türkiye
Şifa Çalışkan
Alan Editörü (Technical Editor), Dil Editörü (Language Editor) ve İstatistik Editörü (Statistical Editor)
Tarım ve Orman Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü, Gıda ve Yem Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, Türkiye

Prof. Dr. Abdulkadir Çiltaş
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Hayvansal Biyoteknoloji Bölümü, Türkiye
Prof. Dr. Abdullah Öksüz
Necmettin Erbakan Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü, Türkiye
Prof. Dr. Ahmet İnce
Çukurova Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Tarım Makineleri ve Teknolojileri Mühendisliği, Tarım Makinaları Bölümü, Türkiye
Prof. Dr. Ali Gündoğdu
Karadeniz Teknik Üniversitesi Maçka Meslek Yüksekokulu, Eczane Hizmetleri Bölümü, Türkiye
Prof. Dr. Arzu Akpınar Bayizit
Bursa Uludağ Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
Prof. Dr. Aycan Tosunoğlu
Bursa Uludağ Üniversitesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, Biyoloji Bölümü, Türkiye
Prof. Dr. Ayşegül Kumral
Bursa Uludağ Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
Prof. Dr. Bahattin Akdemir
Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Biyosistem Mühendisliği Bölümü, Türkiye
Prof. Dr. Behiç Coşkun
Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi, Tarım ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Türkiye
Prof. Dr. Belgin İzgi
Bursa Uludağ Üniversitesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, Kimya Bölümü, Türkiye
Prof. Dr. Belgin Sırıken
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Türkiye
Prof. Dr. Betül Güroy
Yalova Üniversitesi, Merkez Araştırma Laboratuvarı, Türkiye
Prof. Dr. Bilgen Osman
Bursa Uludağ Üniversitesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, Kimya Bölümü, Türkiye
Prof. Dr. Canan Ece Tamer
Bursa Uludağ Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
Prof. Dr. Cem Karagözlü
Ege Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Süt Teknolojisi Bölümü, Türkiye
Prof. Dr. Cemalettin Baltacı
Gümüşhane Üniversitesi, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
Prof. Dr. Cemalettin Sarıçoban
Selçuk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
Prof. Dr. Derya Yeşilbağ
Bursa Uludağ Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Türkiye
Prof. Dr. Elif Tümay Özer
Bursa Uludağ Üniversitesi, Fen -Edebiyat Fakültesi, Kimya Bölümü, Türkiye
Prof. Dr. Emine Budaklı Çarpıcı
Bursa Uludağ Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Tarla Bitkileri Bölümü, Türkiye
Prof. Dr. Emrah Torlak
Necmettin Erbakan Üniversitesi, Fen Fakültesi, Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü, Türkiye
Prof. Dr. Esmeray Küley
Çukurova Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi Bölümü, Türkiye
Prof. Dr. Esra Çapanoğlu
İstanbul Teknik Üniversitesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
Prof. Dr. Fahrettin Göğüş
Gaziantep Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
Prof. Dr. Faruk Balcı
Bursa Uludağ Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Türkiye
Prof. Dr. Fatih Şen
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi, Bahçe Bitkileri Bölümü, Türkiye
Prof. Dr. Fatih Törnük
Yıldız Teknik Üniversitesi, Kimya-Metalürji Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
Prof. Dr. Fatma Arık Çolakoğlu
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi, Çanakkale Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Gıda Teknolojisi Bölümü, Türkiye
Prof. Dr. Ferit Çoban
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Tarım Ekonomisi Bölümü, Türkiye
Prof. Dr. Filiz Özçelik
Ankara Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
Prof. Dr. Gülden Başyiğit Kılıç
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, Mühendislik Mimarlık Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
Prof. Dr. Gürbüz Güneş
İstanbul Teknik Üniversitesi, Kimya-Metalurji Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
Prof. Dr. Güzin Kaban
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
Prof. Dr. Hale Şamlı
Bursa Uludağ Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Türkiye
Prof. Dr. Harun Dıraman
Afyon Kocatepe Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü Türkiye
Prof. Dr. Hasan Hüseyin Kara
Necmettin Erbakan Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü, Türkiye
Prof. Dr. Hasan Vural
Bursa Uludağ Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Tarım Ekonomisi Bölümü, Türkiye
Prof. Dr. Hasan Yalçın
Erciyes Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
Prof. Dr. Hasan Yetim
İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
Prof. Dr. Hayrettin Akkaya
İstanbul Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Klinik Öncesi Bilimler Bölümü, Türkiye
Prof. Dr. Hülya Gül
Süleyman Demirel Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
Prof. Dr. İbrahim Ak
Bursa Uludağ Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Zootekni Bölümü, Türkiye
Prof. Dr. Kağan Kökten
Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Tarım Bilimleri ve Teknoloji Fakültesi, Bitkisel Üretim ve Teknolojileri Bölümü, Türkiye
Prof. Dr. Lütfiye Yılmaz Ersan
Bursa Uludağ Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
Prof. Dr. Mehmet Haluk Türkdemir
Bursa Uludağ Üniversitesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, Kimya Bölümü, Türkiye
Prof. Dr. Mehmet Yüceer
İnönü Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Kimya Mühendisliği Bölümü, Türkiye
Prof. Dr. Mete Yılmaz
Bursa Teknik Üniversitesi, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Biyomühendislik Bölümü, Türkiye
Prof. Dr. Mihriban Korukluoğlu
Bursa Uludağ Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
Prof. Dr. Muhammet Arıcı
Yıldız Teknik Üniversitesi, Kimya Metalürji Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
Prof. Dr. Murat Taşan
Namık Kemal Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
Prof. Dr. Mükerrem Kaya
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
Prof. Dr. Nurgül Özbay
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Kimya ve Süreç Mühendisliği Bölümü, Türkiye
Prof. Dr. Osman Kola
Adana Alparslan Türkeş Üniversitesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
Prof. Dr. Osman Tiryaki
Erciyes Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Bitki Koruma Bölümü, Türkiye
Prof. Dr. Osman Üçüncü
Karadeniz Teknik Üniversitesi, Maçka Meslek Yüksekokulu, Eczane Hizmetleri Bölümü, Gıda Teknolojisi, Türkiye
Prof. Dr. Oya Işık
Çukurova Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Temel Bilimler Bölümü, Türkiye
Prof. Dr. Ozan Gürbüz
Bursa Uludağ Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
Prof. Dr. Ömer Utku Çopur
Bursa Uludağ Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
Prof. Dr. Özlem Turgay
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
Prof. Dr. Ramazan Gökçe
Pamukkale Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
Prof. Dr. Saliha Şahin
Bursa Uludağ Üniversitesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, Kimya Bölümü, Türkiye
Prof. Dr. Semih Ötleş
Ege Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
Prof. Dr. Seran Temelli
Bursa Uludağ Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Türkiye
Prof. Dr. Serkan Selli
Çukurova Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
Prof. Dr. Sibel Soycan Önenç
Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Zootekni Bölümü, Türkiye
Prof. Dr. Sine Özmen Toğay
Bursa Uludağ Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
Prof. Dr. Şebnem Budak
Ankara Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Süt Teknolojisi Bölümü, Türkiye
Prof. Dr. Şefik Kurultay
Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
Prof. Dr. Şerife Şule Cengiz
Bursa Uludağ Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Türkiye
Prof. Dr. Şerife Tütüncü
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Temel Bilimler Bölümü, Türkiye
Prof. Dr. Şule Turhan
Bursa Uludağ Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Tarım Ekonomisi Bölümü, Türkiye
Prof. Dr. Tanay Bilal
İstanbul Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Türkiye
Prof. Dr. Uğur Günşen
Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü, Türkiye
Prof. Dr. Yasemin Şahan
Bursa Uludağ Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
Prof. Dr. Zehra Büyüktuncer Demirel
Hacettepe Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü, Türkiye
Prof. Dr. Zeki Gürler
Afyon Kocatepe Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Türkiye
Prof. Dr. Zeynel Dalkılıç
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Bahçe Bitkileri Bölümü, Türkiye
Doç. Dr. Ahmet Akköse
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
Doç. Dr. Ahmet Levent İnanç
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
Doç. Dr. Ali İhsan Atalay
Iğdır Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Zootekni Bölümü, Türkiye
Doç. Dr. Alya Aslaner
Bayburt Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
Doç. Dr. Ayşe Kalemtaş
Bursa Teknik Üniversitesi, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü, Türkiye
Doç. Dr. Ayşe Neslihan Dündar
Bursa Teknik Üniversitesi, Doğa Bilimleri, Mimarlık ve Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
Doç. Dr. Çağrı Özgür Özkan
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, Göksun Meslek Yüksekokulu, Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü, Türkiye
Doç. Dr. Fatih Göğer
Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Eczacılık Meslek Bilimleri, Farmasötik Botanik Anabilim Dalı, Türkiye
Assoc. Professor Gabriela Iordachescu
Dunarea De Jos University, Faculty of Food Science and Engineering, Food Science, Food Engineering Biotechnologies and Aquaculture Department, Romania
Doç. Dr. Gamze Toydemir Şen
Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye
Doç. Dr. Halil Yalçın
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü, Türkiye
Doç. Dr. Hasan Cankurt
Kayseri Üniversitesi, Safiye Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Gıda Teknolojisi Programı, Türkiye
Doç. Dr. İlkay Yılmaz
Başkent Üniversitesi, Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı, Türkiye
Doç. Dr. İlkem Demirkesen Mert
Tarım ve Orman Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü, Türkiye
Doç. Dr. İncilay Gökbulut
İnönü Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
Doç. Dr. Köksal Karadaş
Iğdır Üniversitesi, Iğdır Ziraat Fakültesi, Tarım Ekonomisi Bölümü, Türkiye
Assoc. Professor Liliana Mihalcea
Universitatea Dunarea De Jos Galati, Department of Food Science, Food Engineering and Applied Biotechnology, Romania
Doç. Dr. Merve Tomaş
İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
Doç. Dr. Mesut Ertan Güneş
Bursa Uludağ Üniversitesi, Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu, Türkiye
Doç. Dr. Murat Zorba
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
Doç. Dr. Mustafa Kürşat Demir
Necmettin Erbakan Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
Doç. Dr. Mustafa Yaman
İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü, Türkiye
Assoc. Lecturer Dr. Mustafa Zafer Özel
Green Chemistry, Department of Chemistry, University of York, UK
Doç. Dr. Oktay Yerlikaya
Ege Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Süt Teknolojisi Bölümü, Türkiye
Doç. Dr. Oya Irmak Cebeci
Yalova Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Kimya Mühendisliği Bölümü, Türkiye
Doç. Dr. Özlem Esmer
Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
Doç. Dr. Perihan Yolcı Ömeroğlu
Bursa Uludağ Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
Doç. Dr. Senem Kamiloğlu Beştepe
Bursa Uludağ Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
Doç. Dr. Serap Duraklı Velioğlu
Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
Doç. Dr. Şebnem Pamuk
Afyon Kocatepe Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Türkiye
Doç. Dr. Tuba Dursun Çapar
Erciyes Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Gıda Teknoloji Ana Bilim Dalı Türkiye
Doç. Dr. Tuba Şanlı
Ankara Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Süt Teknolojisi Bölümü, Türkiye
Doç. Dr. Yekta Gezginç
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
Doç. Dr. Yılmaz Uçar
Çukurova Üniversitesi, Aladağ Meslek Yüksekokulu, Ormancılık Bölümü, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Adnan Fatih Dağdelen
Bursa Teknik Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Aşkın Birgül
Bursa Teknik Üniversitesi, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Çevre Mühendisliği Bölümü, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Betül Karslıoğlu
Hasan Kalyoncu Üniversitesi, Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi, Gastronomi Bölümü, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Celale Kırkın Gözükırmızı
İstanbul Üniversitesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Çağla Özbek
Toros Üniversitesi, Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Çisem Bulut Albayrak
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Elif Savaş
Balıkesir Üniversitesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Elif Yıldız
Bursa Uludağ Üniversitesi, Keles Meslek Yüksek Okulu, Gıda Teknolojileri Programı, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Ercan Sarıca
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
Dr. Öğr. Üyesi Fatma Cebeci
Bayburt Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Fatma Kübra Sayın
Necmettin Erbakan Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Funda Yılmaz Eker
İstanbul Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü
Dr. Öğr. Üyesi Gökhan İnat
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Hacer Akpolat
Bayburt Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Halime Uğur
Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Harun Hurma
Namık Kemal Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Ekonomi Bölümü, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Hatice Ahu Erdem Kahraman
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Hulusi Akçay
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Zootekni Bölümü, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi İnci Doğan
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Kübra Eryaşar Örer
Bolu İzzet Baysal Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Mahmut Genç
Beykoz Üniversitesi, Sanat ve Tasarım Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe Terkuran
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi, Kadirli Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Mukaddes Kılıç Bayraktar
Karabük Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Oya Irmak Cebeci
Yalova Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Kimya Mühendisliği Bölümü, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Oya Sipahioğlu
Erciyes Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Pınar Uzun
Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Gelendost Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Rahmi Uyar
Aksaray Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Reyhan Selin Uysal Afacan
İstanbul Bilgi Üniversitesi, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Genetik ve Biyomühendislik Bölümü
Dr. Öğr. Üyesi Sema Konyalı
Namık Kemal Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Tarım Ekonomisi Bölümü, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Sevgi Dıblan
Tarsus Üniversitesi, Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Sibel Bölek
Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Hamidiye Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Sümeyye Sultan Tiske İnan
Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Tuğba Özdal
İstanbul Okan Üniversitesi, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Yalçın Güçer
Ankara Üniversitesi, Beypazarı Meslek Yüksekokulu, Otel-Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, Aşcılık Programı, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Yavuz Yüksel
Balıkesir Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
Öğr. Gör. Dr. Berrak Delikanlı Kıyak
Bursa Uludağ Üniversitesi, İznik Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü, Türkiye
Öğr. Gör. Dr. Cumhur Berberoğlu
Bursa Uludağ Üniversitesi, Karacabey Meslek Yüksek Okulu, Gıda İşleme Bölümü, Türkiye
Öğr. Gör. Dr. Ergün Ayanoğlu
Bursa Uludağ Üniversitesi, Karacabey Meslek Yüksekokulu, Bitkisel ve Hayvansal Üretim, Türkiye
Öğr. Gör. Dr. Hacer Akpolat
Bayburt Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü, Türkiye
Öğr. Gör. Dr. Hüseyin Can Alpsoy
Bursa Uludağ Üniversitesi, Yenişehir İbrahim Orhan Meslek Yüksek Okulu, Türkiye
Öğr. Gör. Dr. Kader Çetin
Bursa Uludağ Üniversitesi, Karacabey Meslek Yüksek Okulu, Gıda İşleme Bölümü, Türkiye
Öğr. Gör. Dr. Mesut Ertan Güneş
Bursa Uludağ Üniversitesi, Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu, Türkiye
Öğr. Gör. Dr. Yalçın Güçer
Ankara Üniversitesi, Kalecik Meslek Yüksek Okulu, Gıda İşleme Bölümü, Türkiye
Dr. Ali Tekin
Tarım ve Orman Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü, Alata Bahçe Kültürleri Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, Türkiye
Dr. Angel Martinez Sanmartin
Food and Canning Industry, National Technological Centre, CTC, Spain
Dr. Aysun Öztürk
Tarım ve Orman Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü, Atatürk Bahçe Kültürleri Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, Türkiye
Dr. Buket Çetiner
Tarım ve Orman Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü, Tarla Bitkileri Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, Türkiye
Dr. Çiğdem Mecitoğlu Güçbilmez
Tarım ve Orman Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü, Bahri Dağdaş Uluslararası Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, Türkiye
Dr. Demet Yıldız Turgut
Tarım ve Orman Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü, Batı Akdeniz Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, Türkiye
Dr. Elif Savaş
Balıkesir Üniversitesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
Dr. Mehmet Cengiz Arslanoğlu
Tarım ve Orman Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü, Yalova Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, Türkiye
Dr. Musa Caner Sayın
Tarım ve Orman Bakanlığı, Pendik Veteriner Kontrol Enstitüsü Müdürlüğü, Türkiye
Dr. Mustafa Zafer Özel
Analytical Chemistry Lecturer, University of Hertfordshire, School of Life and Medical Sciences, Department of Clinical Pharmaceutical and Biological Sciences Division of Pharmaceutical Chemistry, UK
Dr. Oğuz Acar
Tarım ve Orman Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü, Tarla Bitkileri Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, Türkiye
Dr. Ramazan Konak
Tarım ve Orman Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü, İncir Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, Türkiye
Dr. Sebahattin Kutlu
Tarım ve Orman Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü, Su Ürünleri Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, Türkiye
Dr. Seda Kayahan
Tarım ve Orman Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü, Yalova Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, Türkiye
Dr. Tuğba Gezgin
Tarım ve Orman Bakanlığı, Konya Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü, Türkiye

HAKEM KURULU

Prof. Dr. Cemalettin BALCI
Gümüşhane Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Gıda
Mühendisliği Bölümü

Prof. Dr. Esra ÇAPANOĞLU
İstanbul Teknik Üniversitesi
Gıda Mühendisliği Bölümü

Prof. Dr. Güzin KABAN
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

Prof. Dr. Mükerrem KAYA
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

Prof. Dr. Uğur GÜNŞEN
Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi,
Beslenme ve Diyetetik Bölümü

Doç. Dr. Ahmet AKKÖSE
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

Doç. Dr. İlkem DEMİRKESEN MERT
Tarım ve Orman Bakanlığı
Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü

Doç. Dr. Fatih GÖĞER
Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi
Eczacılık Fakültesi, Eczacılık Meslek Bilimleri,
Farmasötik Botanik Ana Bilim Dalı

Doç. Dr. Perihan YOLCI ÖMEROĞLU
Bursa Uludağ Üniversitesi
Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

Doç. Dr. Tuğba DURSUN ÇAPAR
Erciyes Üniversitesi
Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Gıda Teknolojisi Ana Bilim Dalı

Dr. Öğr. Üyesi Betül KARSLIOĞLU OKAY
Hasan Kalyoncu Üniversitesi, Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi
Gastronomi Bölümü

Dr. Öğr. Üyesi Celale KIRKIN GÖZÜKIRMIZI
İstanbul Üniversitesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

Dr. Öğr. Üyesi Elif YILDIZ
Bursa Uludağ Üniversitesi
Keles Meslek Yüksek Okulu, Gıda Teknolojileri Programı

Dr. Öğr. Üyesi Kübra ERYAŞAR ÖRER
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi
Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

Dr. Öğr. Üyesi Mukaddes KILIÇ BAYRAKTAR
Karabük Üniversitesi
Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü

Dr. Öğr. Üyesi Reyhan Selin UYSAL AFACAN
İstanbul Bilgi Üniversitesi, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Genetik ve Biyomühendislik Bölümü

Dr. Öğr. Üyesi Sümeyra Sultan TİSKE İNAN
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi
Gıda Mühendisliği Bölümü

Dr. Öğr. Üyesi Tuğba ÖZDAL
İstanbul Okan Üniversitesi
Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

Dr. Aysun ÖZTÜRK
Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü
Gıda Teknolojisi Bölümü

Dr. Demet YILDIZ TURGUT
Batı Akdeniz Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü

Dr. Musa Caner SAYIN
Tarım ve Orman Bakanlığı
Pendik Veteriner Kontrol Enstitüsü

Dr. Tuğba GEZGİN
Tarım ve Orman Bakanlığı
Konya Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü

Prof. Dr. Cemalettin SARIÇOBAN Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Türkiye
Engineering, Food Engineering, Food Sciences, Meat Technology, Food Chemistry and Food Sensory Science
Prof. Dr. Ferit ÇOBANOĞLU Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümü, Aydın Türkiye Web
Agricultural, Veterinary and Food Sciences
Prof. Dr. Hasan VURAL Bursa Uludağ Üniversitesi Türkiye
Agricultural Economics
Prof. Dr. Mete YILMAZ BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Türkiye
Industrial Biotechnology, Engineering, Agricultural, Veterinary and Food Sciences
Prof. Dr. Mustafa KIRALAN BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ Türkiye
Food Chemistry and Food Sensory Science
Prof. Dr. Özkan ÖZDEN Istanbul University Faculty of Aquatic Sciences Türkiye
Food Properties, Food Engineering, Food Sciences, Aquaculture and Fisheries, Post-Harvest Fisheries Technologies (Incl. Transportation), Fisheries Technologies
Prof. Dr. Özlem TURGAY Kahramanmaraş Sürçü İmam Üniversitesi Türkiye
Food Sciences, Meat Technology, Food Microbiology
Prof. Dr. Semih ÖTLEŞ EGE ÜNİVERSİTESİ Türkiye
Food Chemistry and Food Sensory Science
Prof. Dr. Sibel SOYCAN ÖNENÇ TEKİRDAĞ NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ Türkiye
Zootechny
Prof. Dr. Şerife TÜTÜNCÜ It is not affiliated with an institution Türkiye
Histology and Embryology, Health Sciences, Veterinary Histology and Embryology
Prof. Dr. Şule TURHAN ZİRAAT FAKÜLTESİ Türkiye
Agricultural Economics
Prof. Dr. Tanay BİLAL İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ-CERRAHPAŞA, VETERİNER FAKÜLTESİ Türkiye
Animal Nutrition, Animal Nutrition and Nutritional Diseases
Prof. Dr. Uğur TAMER GAZİ ÜNİVERSİTESİ Türkiye
Electroanalytical Chemistry
Education
Prof. Dr. Yasemin ŞAHAN Bursa Uludağ Üniversitesi Türkiye
Food Sciences, Food Chemistry and Food Sensory Science, Food Technology
Asst. Prof. Dr. Murat ZORBA Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Türkiye Web
Food Sciences
Asst. Prof. Dr. Hulusi AKÇAY ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ Türkiye
Animal Feeding
Last Update Time: 7/17/24, 2:32:14 PM

by-nc-nd.png?resize=300%2C105&ssl=1
Gıda ve Yem Bilimi-Teknolojisi Dergisi  CC BY-NC-ND 4.0 lisansı altında lisanslanmıştır
 Journal of Food and Feed Science-Technology is licensed under CC BY-NC-ND 4.0