Volume: 1 Issue: 2, 6/1/14

Year: 2014

Research Articles

 

1. Determination of Silage Characteristics and Nutritional Values of Some Triticale Genotypes

 

2. Biber (Capsicum annuum L.)’de Genotip ve Besin Ortamının Anter Kültürüne Etkileri

 

3. Kırklareli Koşullarında İkinci Ürün Ayçiçeği Üretiminde Enerji Kullanım Etkinliğinin Belirlenmesi

 

4. Konya İlinde Sertifikalı Tohumluk Üreten İşletmelerin Yapısal Analizi

Research Article

6. Mathematical Modelling of Orange Slices during Microwave, Convection, Combined Microwave and Convection Drying

 

8. Farklı Yerfıstığı (Arachis hypogaea) Çeşitlerinin Kuru Otlarına Ait Hayvan Besleme Değerlerinin Belirlenmesi

 

9. Farklı Hasat Dönemi ve Oranlarının Çalımsı Yonca (Medicago arborea L.) Verimine Etkileri

 

10. Erozyon, Rüzgâr Erozyonu ve Iğdır-Aralık Örneği

 

11. Sututucu Polimerlerinin Toprak ve Bitkide İşlevi, Çevreye Etkisi ve Sebzecilikte Kullanım İmkânları

 

12. Barbados Kirazı (Malpighia emarginata D.C.)

 

15. People’s Perspectives about Seyfe Lake Wetland, Turkey

 

17. Efficacy of a Formalin-Killed Vaccine against Flavobacterium psychrophilum in Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss)

 

18. Physical, Physicochemical and Rheological Properties of Baklava Flours Produced in Turkey

 

19. Life style of people and surveillance of management related to cockroaches in Southern Punjab, Pakistan

 

20. Türkiye’de Nosema spp. Varlığına Yönelik Yapılmış Çalışmalar

 

21. Bingöl İl Merkezinde Yaşayan Hane Halklarının Yumurta Tüketim Durumu Üzerine Bir Araştırma

 

23. Organic Product Consumption and Customer Preferences in Urban Sections of Bingol Province

 

24. Yozgat İlinin Tarımsal Mekanizasyon Durumunun İncelenmesi

 

25. Regional Concentration of Turkish Dried Fruits Exports

 

26. Farklı Su Baskını Sürelerinin Ekmeklik Buğday Fidelerinde Yaprak Alanı, Kuru Madde ve Klorofil İçeriğine Etkisi