Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Birsen Bulut Solak
Doç.
Selcuk University
Yayın
3
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
2
TR Dizin Atıf
2
3
Yayın
6
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
2
TR Dizin Atıf
0000-0002-8791-4782
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Turizm
Gıda Bilimleri
Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
Gıda Mikrobiyolojisi
Gıda Teknolojileri
Süt Teknolojisi
Kurum
Selcuk University
Popüler Yayınları
Gastronomi Turizminde Konya Yöresel Yemeklerinin Tarihsel Gelişim Süreci
Yazarlar:
Birsen Bulut Solak
,
Vedat Eken
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.32572/guntad.944996
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2185
2
ATIF
1
FAVORİ
2185
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Atatürk Orman Çiftliği Müze ve Sergi Salonu’nun Türkiye’deki Gastronomi Müzeleri Açısından Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Feridun Aydınlı
,
Birsen Bulut Solak
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
331
0
ATIF
1
FAVORİ
331
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Atatürk Orman Çiftliği Müze ve Sergi Salonu’nun Türkiye’deki Gastronomi Müzeleri Açısından Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Feridun Aydınlı
,
Birsen Bulut Solak
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
331
1
FAVORİ
331
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomi Turizminde Konya Yöresel Yemeklerinin Tarihsel Gelişim Süreci
Yazarlar:
Birsen Bulut Solak
,
Vedat Eken
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.32572/guntad.944996
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2185
1
FAVORİ
2185
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
MUSEVİLİKTE KOŞER YİYECEK VE İÇECEKLER VE KOŞER BESLENME KANUNLARININ KOŞER GIDA ÜRETİMİNE POTANSİYEL ETKİLERİ
Yazarlar:
Birsen Bulut Solak
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Çatalhöyük Uluslararası Turizm ve Sosyal Araştırmalar Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
11333
0
FAVORİ
11333
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Aydın Gastronomy
Çatalhöyük Uluslararası Turizm ve Sosyal Araştırmalar Dergisi
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Kurul Üyeliği
Çatalhöyük Uluslararası Turizm ve Sosyal Araştırmalar Dergisi
Hakemlik
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Çatalhöyük Uluslararası Turizm ve Sosyal Araştırmalar Dergisi
Ege Tıp Bilimleri Dergisi
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
Tourism and Recreation
Yayınlar
Gastronomi Turizminde Konya Yöresel Yemeklerinin Tarihsel Gelişim Süreci
Yazarlar:
Birsen Bulut Solak
,
Vedat Eken
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.32572/guntad.944996
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2185
2
ATIF
1
FAVORİ
2185
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat