avatar
Bilge Ertekin Filiz Doç. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ
Yayın 2 Hakemlik 6 TR Dizin Atıf 4
2 Yayın
6 Hakemlik
4 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Fermantasyon Teknolojisi Kurutma Teknolojileri

Kurum

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

Isparta Gülü ile Üretilen Kombucha İçeceğinin Fizikokimyasal, Fonksiyonel ve Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Nimet Çakıroğlu, Kader Oral, Bilge Ertekin Filiz
Yayın Bilgisi: 2024 , Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.54975/sduzfd.1597516
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 26

0

26

0

543

Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.