Tahıllar ve Yemeklik Tane BaklagillerBiyolojiEkolojiMatematikZiraat, Veterinerlik ve Gıda BilimleriKüresel IsınmaAgronomiBitkisel Gen KaynaklarıTahıllar ve Yemeklik Tane BaklagillerKüresel Isınmanın Tarla Bitkileri Tarımına EtkileriAdaptasyonBuğday yerel ırklarıYabani BuğdaylarTarla Bitkileri (Tahıllar ve Yemeklik Tane Baklagiller Kısmı)Buğdayda pas (Puccinia spp.) hastalıklarına dayanıklılıkBitkilerde hastalıklara dayanıklılık ıslahıBuğdayda pas hastalıklarına dayanıklılık ıslahıEkolojiTohum ve TohumculukÇiçek
Kurum
Ankara Ünivers,tesi Ziraat Fakültesi, Tarla Bitkileri Bölümü, 06110, Dışkapı, ANKARA, TÜRKİYE