BiyolojiEkolojiMatematikZiraat, Veterinerlik ve Gıda BilimleriTahıllar ve Yemeklik Tane BaklagillerKüresel IsınmaAgronomiBitkisel Gen KaynaklarıTahıllar ve Yemeklik Tane BaklagillerKüresel Isınmanın Tarla Bitkileri Tarımına EtkileriAdaptasyonBuğday yerel ırklarıYabani BuğdaylarTarla Bitkileri (Tahıllar ve Yemeklik Tane Baklagiller Kısmı)Buğdayda pas (Puccinia spp.) hastalıklarına dayanıklılıkBitkilerde hastalıklara dayanıklılık ıslahıBuğdayda pas hastalıklarına dayanıklılık ıslahıEkolojiTohum ve TohumculukÇiçek
Kurum
Ankara Ünivers,tesi Ziraat Fakültesi, Tarla Bitkileri Bölümü, 06110, Dışkapı, ANKARA, TÜRKİYE