Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Halime Ünlü
Doç. Dr.
ISPARTA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ, BAHÇE BİTKİLERİ BÖLÜMÜ
Yayın
5
Hakemlik
8
CrossRef Atıf
1
5
Yayın
8
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Sebze Yetiştirme ve Islahı
Kurum
ISPARTA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ, BAHÇE BİTKİLERİ BÖLÜMÜ
Yayınlar
Bazı Beef Tipi Domates Hatlarının Verim Ve Meyve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Özlem Demir
,
Hüsnü Ünlü
,
Halime Ünlü
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.54975/isubuzfd.1475691
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
127
0
FAVORİ
127
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Derim Öncesi Oksalik Asit Uygulamasının Market Koşullarında Depolanan Pırasaların Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Mehmet Ali Koyuncu
,
Derya Erbaş
,
Hüsnü Ünlü
,
Halime Ünlü
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.54975/isubuzfd.1464981
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
112
0
FAVORİ
112
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Humic Acid Mitigates Drought Stress in Tomato
Yazarlar:
Esra Aytaç
,
Halime Ünlü
,
İbrahim Ertan Erkan
,
Ufuk Çelikkol Akçay
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Bilge International Journal of Science and Technology Research
DOI: 10.30516/bilgesci.1421304
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
311
0
FAVORİ
311
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Determination of some quality parameters in early maturing tomato lines
Yazarlar:
Canan Doğan
,
Halime Ünlü
Yayın Bilgisi: 2023 ,
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
DOI: 10.31015/jaefs.2023.4.13
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
195
0
FAVORİ
195
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Oxalic acid: an important organic acid to increase yield and quality in lettuce
Yazarlar:
Büşra Sonkaya
,
Halime Ünlü
Yayın Bilgisi: 2023 ,
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
DOI: 10.31015/jaefs.2023.2.21
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
333
0
FAVORİ
333
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Bilge International Journal of Science and Technology Research
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
Ziraat Fakültesi Dergisi
Editörlük
Türk Bilim ve Mühendislik Dergisi
Editör
Kurul Üyeliği
Türk Bilim ve Mühendislik Dergisi
Hakemlik
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Erciyes Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Fen Bilimleri Dergisi
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Fen Dergisi
Turkish Journal of Health Science and Life
Yayınlar
Oxalic acid: an important organic acid to increase yield and quality in lettuce
Yazarlar:
Büşra Sonkaya
,
Halime Ünlü
Yayın Bilgisi: 2023 ,
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
DOI: 10.31015/jaefs.2023.2.21
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
333
1
ATIF
0
FAVORİ
333
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat