Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Hüseyin Bozkurt
Prof. Dr.
Gaziantep Üniversitesi
Yayın
8
Hakemlik
7
CrossRef Atıf
8
8
Yayın
7
Hakemlik
8
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Kurum
Gaziantep Üniversitesi
Yayınlar
Farklı Kalınlıkların Ohmik ve Konveksiyonel Pişirmede Etin Renk ve Tekstürel Özellikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Anıl Uzun Özcan
,
Hüseyin Bozkurt
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
DOI: 10.35229/jaes.1428050
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
66
0
FAVORİ
66
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bir tür nuga olan manna barın üretim parametrelerinin optimizasyonu
Yazarlar:
Ribin Anwer Mahmood
,
Hüseyin Bozkurt
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1301682
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
342
0
FAVORİ
342
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Effect of Dunaliella salina on enhancing viability of probiotic and the nutritional value
Yazarlar:
Zina Alajil Alslibi
,
Abuzer Çelekli
,
Hüseyin Bozkurt
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.1013107
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
565
0
FAVORİ
565
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Et ve et ürünlerinin üretimi ve saklanmasında antimikrobiyal ambalajlama sistemlerinin kullanımı
Yazarlar:
Yasemin Çelebi Sezer
,
Hüseyin Bozkurt
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH21016
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3011
0
FAVORİ
3011
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Peynir Altı Suyu Proteini Hidrolizatının Ayranda Yoğurt Starter Kültürleri ve Probiyotik Bakteriler Üzerine Etkilerinin İncelenmesi
Yazarlar:
Abuzer Çelekli
, Zina Alslibi,
Hüseyin Bozkurt
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.625601
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1476
0
FAVORİ
1476
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Organik çilek özütünün püskürtmeli kurutulması
Yazarlar:
Sultan Can
,
Fahrettin Göğüş
,
Hüseyin Bozkurt
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.675002
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1490
0
FAVORİ
1490
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BIOGENIC AMINE CONTENTS OF FRESH AND MATURE KASHAR CHEESES DURING REFRIGERATED STORAGE
Yazarlar:
Songül Şahin Ercan
, Çiğdem Soysal,
Hüseyin Bozkurt
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH19003
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4240
0
FAVORİ
4240
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıdalarda Bulunan Biyojen Aminlerin İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Songül Şahin Ercan
, Çiğdem Soysal,
Hüseyin Bozkurt
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Adıyaman Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
DOI: 10.30569/adiyamansaglik.364782
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3275
0
FAVORİ
3275
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Adıyaman Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Food and Health
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Hakemlik
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Journal of Agricultural Sciences
Yayınlar
Effect of Dunaliella salina on enhancing viability of probiotic and the nutritional value
Yazarlar:
Zina Alajil Alslibi
,
Abuzer Çelekli
,
Hüseyin Bozkurt
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.1013107
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
565
1
ATIF
0
FAVORİ
565
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Peynir Altı Suyu Proteini Hidrolizatının Ayranda Yoğurt Starter Kültürleri ve Probiyotik Bakteriler Üzerine Etkilerinin İncelenmesi
Yazarlar:
Abuzer Çelekli
, Zina Alslibi,
Hüseyin Bozkurt
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.625601
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1476
4
ATIF
0
FAVORİ
1476
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Organik çilek özütünün püskürtmeli kurutulması
Yazarlar:
Sultan Can
,
Fahrettin Göğüş
,
Hüseyin Bozkurt
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.675002
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1490
2
ATIF
0
FAVORİ
1490
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıdalarda Bulunan Biyojen Aminlerin İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Songül Şahin Ercan
, Çiğdem Soysal,
Hüseyin Bozkurt
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Adıyaman Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
DOI: 10.30569/adiyamansaglik.364782
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3275
1
ATIF
0
FAVORİ
3275
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat