Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
İhsan Karabulut
Prof. Dr.
İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ
Yayın
7
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
4
7
Yayın
2
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
Yağ Teknolojisi
Kurum
İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Buğday Ruşeym Yağı ile Doğal Vakslar Kullanılarak Üretilen Oleojellerin Fizikokimyasal Özellikleri
Yazarlar:
Kübra Güldemir
,
Tuğça Bilenler
,
İhsan Karabulut
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Fırat Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.35234/fumbd.1247374
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
261
0
FAVORİ
261
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Karayemiş Meyvesinin (Prunus Laurocerasus L.) Bileşimi ve Antioksidan Aktivitesi Üzerine Yükseklik ve Konum Etkisi
Yazarlar:
Tuğça Bilenler
,
İhsan Karabulut
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.55507/gopzfd.1199411
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
283
0
FAVORİ
283
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mikronize edilmiş şeker pancarı besinsel lifinin buğday hamuru ve ekmek özellikleri üzerine etkileri
Yazarlar:
Ayla Hançer
,
İhsan Karabulut
,
İncilay Gökbulut
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH22019
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
981
0
FAVORİ
981
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
EFFECT OF ENCAPSULATED STARTER CULTURE INCLUSION AND HEAT TREATMENT ON BIOGENIC AMINES CONTENT OF SUCUK
Yazarlar:
Tuğça Bilenler
,
İhsan Karabulut
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH19023
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1759
0
FAVORİ
1759
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI OLGUNLUK AŞAMALARINDAKİ ALTIN ÇİLEĞİN (Physalıs peruvıana L.) BİLEŞİM ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Tuğça Bilenler
,
İhsan Karabulut
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Eskişehir Teknik Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi - C Yaşam Bilimleri Ve Biyoteknoloji
DOI: 10.18036/estubtdc.598905
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1612
0
FAVORİ
1612
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ŞEKER PANCARI BESİNSEL LİFİNİN FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE FARKLI EKSTRAKSİYON UYGULAMALARI VE MİKRONİZASYONUN ETKİLERİ
Yazarlar:
İhsan Karabulut
, Ayla Hançer
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19031
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1282
0
FAVORİ
1282
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Osmaniye Koşullarında Yetiştirilen Yerfıstığı Çeşitlerinden Elde Edilen Yağların Bazı Bileşimsel ve Kimyasal Özellikleri
Yazarlar:
Okşan Uçkun
,
İhsan Karabulut
,
Gökhan Durmaz
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29133/yyutbd.448513
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1449
0
FAVORİ
1449
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Eskişehir Teknik Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi - C Yaşam Bilimleri Ve Biyoteknoloji
Fırat Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Food and Health
Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Gıda
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Gazi Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Dergisi
Gıda
Yayınlar
ŞEKER PANCARI BESİNSEL LİFİNİN FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE FARKLI EKSTRAKSİYON UYGULAMALARI VE MİKRONİZASYONUN ETKİLERİ
Yazarlar:
İhsan Karabulut
, Ayla Hançer
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19031
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1282
1
ATIF
0
FAVORİ
1282
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Osmaniye Koşullarında Yetiştirilen Yerfıstığı Çeşitlerinden Elde Edilen Yağların Bazı Bileşimsel ve Kimyasal Özellikleri
Yazarlar:
Okşan Uçkun
,
İhsan Karabulut
,
Gökhan Durmaz
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29133/yyutbd.448513
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1449
3
ATIF
0
FAVORİ
1449
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat