Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Leyla Açık
Prof. Dr.
GAZI UNIVERSITY, FACULTY OF SCIENCE
Yayın
3
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
7
3
Yayın
2
Hakemlik
7
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Bitki Hücresi ve Moleküler Biyoloji
Endüstriyel Biyoteknoloji
Moleküler Genetik
Kurum
GAZI UNIVERSITY, FACULTY OF SCIENCE
Yayınlar
Geleneksel Fermente Sucuklardan İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerindeki Postbiyotik ve Paraprobiyotiklerin Antioksidan Etkilerinin Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Betül Aydın
, Tuğçe Çiydem, Esra Kaya,
Leyla Açık
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.1011409
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1861
0
FAVORİ
1861
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
MOLECULAR ANALYSIS OF TURKISH ALYSSUM L. (BRASSICACEAE) SPECIES BY RAPD-PCR AND SDS-PAGE METHODS
Yazarlar: Selcen Babaoğlu,
Leyla Açık
, Ayten Çelebi,
Nezaket Adıgüzel
Yayın Bilgisi: 2010 ,
Gazi University Journal of Science
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1099
0
FAVORİ
1099
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TÜTÜNE Agrobacterium tumefaciens ARACILIĞIYLA (Nicotiana tabacum) GEN AKTARIMINDA SICAKLIĞIN ETKİSİ
Yazarlar:
Turgay Ünver
, Khalid Khawar, İskender Parmaksız,
Leyla Açık
Yayın Bilgisi: 2000 ,
Tarla Bitkileri Merkez Araştırma Enstitüsü Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2503
0
FAVORİ
2503
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Gazi University Journal of Science
Tarla Bitkileri Merkez Araştırma Enstitüsü Dergisi
Kurul Üyeliği
International Journal of Plant Based Pharmaceuticals
Hakemlik
Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Yayınlar
Geleneksel Fermente Sucuklardan İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerindeki Postbiyotik ve Paraprobiyotiklerin Antioksidan Etkilerinin Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Betül Aydın
, Tuğçe Çiydem, Esra Kaya,
Leyla Açık
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.1011409
ATIF
7
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1861
7
ATIF
0
FAVORİ
1861
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat