Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Memet Şahan
Dr. Öğr. Üyesi
ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ
Yayın
4
Hakemlik
10
CrossRef Atıf
7
TR Dizin Atıf
4
4
Yayın
10
Hakemlik
7
CrossRef Atıf
4
TR Dizin Atıf
0000-0002-3812-221X
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Turizm
Gastronomi
Gastronomi, helal gıda
Kurum
ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Tüketicilerin Restoranlarda Helal Gıda Satın Alma Niyetlerinde Belirleyici Olan Demografik Faktörler Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Memet Şahan
,
Bekir Bora Dedeoğlu
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.1137079
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
695
1
ATIF
1
FAVORİ
695
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Lezzet algısında duyuların rolünü inceleyen bir disiplin: Nörogastronomi
Yazarlar:
Memet Şahan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Journal of Tourism Research Institute
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1596
0
ATIF
1
FAVORİ
1596
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
对当地旅游美食产品的美食体验和食品形象对食用当地食品意向的影响: 哈塔伊的案例
Yazarlar:
Adem Ademoğlu
,
Memet Şahan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
DOI: 10.31822/jomat.2023-8-2-129
ATIF
6
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3032
6
ATIF
1
FAVORİ
3032
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
İlkokulda Fen Eğitimi Araştırmalarına Yönelik Web of Science Veri Tabanına Dayalı Bibliyometrik Bir Değerlendirme
Yazarlar:
Memet Şahan
,
Pelin Mete
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Iğdır Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.54600/igdirsosbilder.1696489
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
71
0
FAVORİ
71
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
对当地旅游美食产品的美食体验和食品形象对食用当地食品意向的影响: 哈塔伊的案例
Yazarlar:
Adem Ademoğlu
,
Memet Şahan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
DOI: 10.31822/jomat.2023-8-2-129
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3032
1
FAVORİ
3032
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Lezzet algısında duyuların rolünü inceleyen bir disiplin: Nörogastronomi
Yazarlar:
Memet Şahan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Journal of Tourism Research Institute
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1596
1
FAVORİ
1596
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tüketicilerin Restoranlarda Helal Gıda Satın Alma Niyetlerinde Belirleyici Olan Demografik Faktörler Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Memet Şahan
,
Bekir Bora Dedeoğlu
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.1137079
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
695
1
FAVORİ
695
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Iğdır Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
Journal of Tourism Research Institute
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
Hakemlik
Gaziantep Üniversitesi Ayıntab Araştırmaları Dergisi
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
Journal of Tourism Research Institute
Selçuk Turizm ve Bilişim Araştırmaları Dergisi
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
Sivas Interdisipliner Turizm Araştırmaları Dergisi
Uluslararası Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Yayınlar
对当地旅游美食产品的美食体验和食品形象对食用当地食品意向的影响: 哈塔伊的案例
Yazarlar:
Adem Ademoğlu
,
Memet Şahan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
DOI: 10.31822/jomat.2023-8-2-129
ATIF
6
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3032
6
ATIF
1
FAVORİ
3032
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tüketicilerin Restoranlarda Helal Gıda Satın Alma Niyetlerinde Belirleyici Olan Demografik Faktörler Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Memet Şahan
,
Bekir Bora Dedeoğlu
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.1137079
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
695
1
ATIF
1
FAVORİ
695
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat