Naim Deniz AYAZ Prof. KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ, VETERİNER FAKÜLTESİ
Yayın 7 Hakemlik 8 CrossRef Atıf 0
7 Yayın
8 Hakemlik
0 CrossRef Atıf
Takipçi
Takip Edilen

Uzmanlık Alanları

Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Teknolojisi

Kurum

KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ, VETERİNER FAKÜLTESİ

Popüler Yayınları

Et Türü Tayininde Kullanılan Yöntemler
Yazarlar: Aşkın Nur DERİNÖZ, Gizem ÇUFAOĞLU , Naim Deniz AYAZ
Yayın Bilgisi: 2021 , Akademik Et ve Süt Kurumu Dergisi
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 6 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 820

0

ATIF

6

FAVORİ

820

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

5

FAVORİ

89

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

Yayınlar

0

ATIF

0

FAVORİ

234

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

5

FAVORİ

89

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

230

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Et Türü Tayininde Kullanılan Yöntemler
Yazarlar: Aşkın Nur DERİNÖZ, Gizem ÇUFAOĞLU , Naim Deniz AYAZ
Yayın Bilgisi: 2021 , Akademik Et ve Süt Kurumu Dergisi
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 6 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 820

0

ATIF

6

FAVORİ

820

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
An investigation on biocontrol of Escherichia coli O157:H7 by a bacteriophage cocktail in pastirma
Yazarlar: Gizem ÇUFAOĞLU, Aşkın Nur DERİNÖZ, Naim Deniz AYAZ
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 773

0

ATIF

0

FAVORİ

773

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

1431

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türk gıda mevzuatında risk analizi
Yazarlar: Gizem ÇOPUROĞLU, Aylin KASIMOĞLU DOĞRU, Naim Deniz AYAZ
DOI: 10.35864/evmd.513364
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3982

0

ATIF

0

FAVORİ

3982

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
^: Atıf sayıları CrossRef'ten çekilmektedir. Popüler yayınlar, DergiPark'ta araştırma yapan araştırmacılar tarafından favoriye eklenme istatistiğine göre otomatik belirlenmektedir. Bu sayfada görüntülenen istatistikler anlık değerler olmayıp, gerçek istatistikler arasında 24 saate kadar gecikme olabilmektedir.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.