Rabia Bölükbaş profil resmi
Rabia Bölükbaş Yrd. Doç. Dr. SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ
Yayın 3 Hakemlik 10 CrossRef Atıf 3
3 Yayın
10 Hakemlik
3 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gastronomi Yiyecek ve İçecek Turizm Sürdürülebilir Gastronomi Mutfak Sanatları Gastronomi (Diğer)

Kurum

SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

Turizm araştırmalarında gıda neofobisinin yeri
Yayın Bilgisi: 2024 , Tourism and Recreation
DOI: 10.53601/tourismandrecreation.1487036
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 441

0

1

441

Ekran Süresinin İşlenmiş Gıda Tüketimine Etkisi
DOI: 10.21547/jss.1625227
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 484

0

1

484

Yayınlar

Ekran Süresinin İşlenmiş Gıda Tüketimine Etkisi
DOI: 10.21547/jss.1625227
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 484

1

484

Turizm araştırmalarında gıda neofobisinin yeri
Yayın Bilgisi: 2024 , Tourism and Recreation
DOI: 10.53601/tourismandrecreation.1487036
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 441

1

441

0

800

Yayınlar

Gastronomi turizmi ve sosyal medyaya ilişkin sistematik bir literatür taraması
DOI: 10.30625/ijctr.1529375
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 800

3

0

800