Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Et Teknolojisi
Fermantasyon Teknolojisi
Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme
Gıda Biyoteknolojisi
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
Gıda Mikrobiyolojisi
Gıda Teknolojileri
Hububat Teknolojisi
Meyve-Sebze Teknolojisi
Süt Teknolojisi
Temel Gıda İşlemleri
Yağ Teknolojisi
Veteriner Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
Kalite
İnovasyon
Yenilik
Ar-Ge
Kuruyemiş
Antep Fıstığı
Aflatoksin
Ozon
Yağ Rafinasyonu
Bitkisel Yağlar
Atık değlerlendirme
Kahve
Dekontaminayon
Kuru Gıdalar
Kurum
GAZIANTEP UNIVERSITY, NACİ TOPÇUOĞLU VOCATIONAL SCHOOL