Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Zehra Ayhan
Prof. Dr.
SAKARYA ÜNİVERSİTESİ
Yayın
7
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
4
TR Dizin Atıf
4
7
Yayın
2
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
4
TR Dizin Atıf
0000-0001-9114-4445
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Teknolojileri
Kurum
SAKARYA ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
GIDA ATIKLARINDAN ÇEVRE DOSTU BİYOBOZUNUR AMBALAJ MALZEMESİ ÜRETİMİ
Yazarlar:
Eylem Karakuş
,
Zehra Ayhan
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19102
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
9255
1
ATIF
1
FAVORİ
9255
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
ETİLEN TUTUCU İÇEREN AKTİF AMBALAJLAMANIN VE DEPOLAMA SICAKLIĞININ BADEM HIYARIN (CUCUMIS SATIVUS L.) KALİTE VE RAF ÖMRÜNE ETKİSİ
Yazarlar:
Tuncay Tiribolulu
,
Güliz Haskaraca
,
Zehra Ayhan
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD24070
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
32
0
FAVORİ
32
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ETİLEN TUTUCU İÇEREN AKTİF AMBALAJLAMANIN VE DEPOLAMA SICAKLIĞININ KİRAZ DOMATESİN HASAT SONRASI KALİTESİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar:
Tuncay Tiribolulu
,
Zehra Ayhan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23042
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
316
0
FAVORİ
316
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI AMBALAJ MATERYALLERİ ve VAKUM/MODİFİYE ATMOSFER AMBALAJLAMANIN DİLİMLENMİŞ HATAY PEYNİRİNİN KALİTESİ VE RAF ÖMRÜNE ETKİSİ
Yazarlar:
Bengisu Toplu
,
Hatice Sıçramaz
,
Zehra Ayhan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23032
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
577
0
FAVORİ
577
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TÜKETİCİLERİN KANATLI ETİ TÜKETİM ALIŞKANLIKLARINI VE ALGISINI ETKİLEYEN FAKTÖRLERİN VE KANATLI HAYVAN YETİŞTİRME SÜREÇLERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar:
Güliz Haskaraca
,
Yusuf Arslan
,
Zehra Ayhan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22080
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
402
0
FAVORİ
402
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GIDA ATIKLARINDAN ÇEVRE DOSTU BİYOBOZUNUR AMBALAJ MALZEMESİ ÜRETİMİ
Yazarlar:
Eylem Karakuş
,
Zehra Ayhan
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19102
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
9255
1
FAVORİ
9255
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Meyve ve Sebzelerde Etilen Tutucu İçeren Aktif Ambalajlama Sistemlerinin Uygulanması ve Raf Ömrüne Etkisi
Yazarlar: Elif Sezer,
Zehra Ayhan
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.333675
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
12478
0
FAVORİ
12478
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ZEOLİT KATKILI AKTİF POLİETİLEN AMBALAJ MALZEMESİNİN KİVİ MEYVESİNİN KALİTE ÖZELLİKLERİ VE RAF ÖMRÜNE ETKİSİ
Yazarlar:
Elif Sezer, Zehra Ayhan, Telfun Çelikkol, Füsun Güner
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1752
0
FAVORİ
1752
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Gıda
Hakemlik
El-Cezeri
Journal of the Turkish Chemical Society Section B: Chemical Engineering
Yayınlar
TÜKETİCİLERİN KANATLI ETİ TÜKETİM ALIŞKANLIKLARINI VE ALGISINI ETKİLEYEN FAKTÖRLERİN VE KANATLI HAYVAN YETİŞTİRME SÜREÇLERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar:
Güliz Haskaraca
,
Yusuf Arslan
,
Zehra Ayhan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22080
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
402
2
ATIF
0
FAVORİ
402
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GIDA ATIKLARINDAN ÇEVRE DOSTU BİYOBOZUNUR AMBALAJ MALZEMESİ ÜRETİMİ
Yazarlar:
Eylem Karakuş
,
Zehra Ayhan
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19102
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
9255
1
ATIF
1
FAVORİ
9255
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Meyve ve Sebzelerde Etilen Tutucu İçeren Aktif Ambalajlama Sistemlerinin Uygulanması ve Raf Ömrüne Etkisi
Yazarlar: Elif Sezer,
Zehra Ayhan
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.333675
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
12478
1
ATIF
0
FAVORİ
12478
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat