Research Article
Volodymyr Valentynovych TKACH Yana G. IVANUSHKO Svitlana M. LUKANOVA Sílvio C. DE OLİVEİRA Genílson R. DA SİLVA Fauze J. ANAİSSİ Petro İ. YAGODYNETS
Ahmet Katı Özlem Aytekin Ali Özhan Aytekin Fikrettin Şahin
Serife Cevik Sedef Aydin Onur S. Sermet Gulcan Ozkan Erkan Karacabey
İsra Toptanci Hüdayi Ercoşkun
Hale SECİLMİS CANBAY Mahmut DOGANTURK
Serpil PEKDOĞAN GÖZTOK Filiz İÇİER
Firuze ERGİN Gülsüm ÖZ Ümit ÖZMEN Şener ERDAL Eray ÇAVANA Ahmet KÜÇÜKÇETİN
Hasan KARAOSMANOĞLU Nebahat Şule ÜSTÜN
Review
Nazlı TÜRKMEN Ayşe GÜRSOY
Songül Çakmakçı Ayşin Cantürk Yusuf Çakır
Sena Çetinbaş Fulya Kemeriz Gizem Göker İlknur Biçer Yakup Sedat Velioğlu
Zeynep Atak Mehmet Koç Figen Kaymak-Ertekin
Songül ŞEN GÜRSOY Oğuz GÜRSOY
Abdullah ÇAĞLAR Oktay TOMAR Hülya VATANSEVER Elif EKMEKÇİ
Bu eser Creative Commons Atıf-GayriTicari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Akademik Gıda (Academic Food Journal) is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).