Research Article
Volodymyr Valentynovych Tkach , Yana G. Ivanushko , Svitlana M. Lukanova , Sílvio C. De Oliveira , Genílson R. Da Silva , Fauze J. Anaissi , Petro İ. Yagodynets
Ahmet Katı , Özlem Aytekin , Ali Özhan Aytekin , Fikrettin Şahin
Serife Cevik , Sedef Aydin , Onur S. Sermet , Gulcan Ozkan , Erkan Karacabey
İsra Toptanci , Hüdayi Ercoşkun
Hale Secilmis Canbay , Mahmut Doganturk
Serpil Pekdoğan Göztok , Filiz İçier
Firuze Ergin , Gülsüm Öz , Ümit Özmen , Şener Erdal , Eray Çavana , Ahmet Küçükçetin
Hasan Karaosmanoğlu , Nebahat Şule Üstün
Review
Nazlı Türkmen , Ayşe Gürsoy
Songül Çakmakçı , Ayşin Cantürk , Yusuf Çakır
Sena Çetinbaş , Fulya Kemeriz , Gizem Göker , İlknur Biçer , Yakup Sedat Velioğlu
Zeynep Atak , Mehmet Koç , Figen Kaymak-ertekin
Songül Şen Gürsoy , Oğuz Gürsoy
Abdullah Çağlar , Oktay Tomar , Hülya Vatansever , Elif Ekmekçi
Bu eser Creative Commons Atıf-GayriTicari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Akademik Gıda (Academic Food Journal) is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).