Hasan Karaosmanoğlu profil resmi
Hasan Karaosmanoğlu Doç. Dr. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ, TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU
Yayın 10 Hakemlik 6 CrossRef Atıf 27
10 Yayın
6 Hakemlik
27 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Beslenme ve Diyetetik Gıda Bilimleri Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme Gıda Güvenliği, İzlenebilirliği, Sertifikasyonu ve Özgünlüğü Gıda Sürdürülebilirliği Kurutma Teknolojileri Yağ Teknolojisi

Kurum

GİRESUN ÜNİVERSİTESİ, TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU

Yayınlar

0

295

0

244

0

308

0

386

Geç hasadın Tombul fındığın biyometrik ve renk özellikleri ile aflatoksin düzeyine etkisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1138327
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 443

0

443

0

386

Determination of color properties of organic and conventional hazelnut flour
Yayın Bilgisi: 2021 , Akademik Ziraat Dergisi
DOI: 10.29278/azd.749983
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 582

0

582

Organik ve Konvansiyonel Fındıkların (Corylus avellana L.) Bazı Fiziksel Özellikleri
Yayın Bilgisi: 2017 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.370107
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1675

0

1675

Yayınlar

1

0

308

1

0

386

Geç hasadın Tombul fındığın biyometrik ve renk özellikleri ile aflatoksin düzeyine etkisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1138327
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 443

4

0

443

4

0

386

Determination of color properties of organic and conventional hazelnut flour
Yayın Bilgisi: 2021 , Akademik Ziraat Dergisi
DOI: 10.29278/azd.749983
ATIF 6 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 582

6

0

582

Organik ve Konvansiyonel Fındıkların (Corylus avellana L.) Bazı Fiziksel Özellikleri
Yayın Bilgisi: 2017 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.370107
ATIF 11 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1675

11

0

1675

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.