avatar
Ahmet Akköse Prof. Dr. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
Yayın 4 Hakemlik 8 CrossRef Atıf 3 TR Dizin Atıf 4
4 Yayın
8 Hakemlik
3 CrossRef Atıf
4 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Gıda Bilimleri Et Teknolojisi

Kurum

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

ET ÜRÜNLERİNDE YAĞ İKAME MADDELERİNİN KULLANIMI
Yayın Bilgisi: 2024 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23083
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 249

0

249

Tavuk Göğüs Etinin Camsı Değişim Sıcaklığı Üzerine Bazı Biyopolimerlerin Etkisi
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.449572
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1897

0

1897

Yayınlar

Tavuk Göğüs Etinin Camsı Değişim Sıcaklığı Üzerine Bazı Biyopolimerlerin Etkisi
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.449572
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1897

3

0

1897

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.