Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Ahmet Akköse
Prof. Dr.
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
Yayın
4
Hakemlik
8
CrossRef Atıf
3
TR Dizin Atıf
4
4
Yayın
8
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
4
TR Dizin Atıf
0000-0003-1580-5226
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Et Teknolojisi
Kurum
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Farklı Klorür Tuzları Kullanılarak Üretilen Hindi Burgerlerin Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Kaan Ünal
,
Mine Kırkyol
,
Ahmet Akköse
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gıda Bilimi ve Mühendisliği Araştırmaları
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
59
0
FAVORİ
59
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ET ÜRÜNLERİNDE YAĞ İKAME MADDELERİNİN KULLANIMI
Yazarlar:
Mine Kırkyol
,
Ahmet Akköse
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23083
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
249
0
FAVORİ
249
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Piliç Salam Üretiminde Pirina Yağı Oleojeli Kullanımının Fizikokimyasal, Tekstürel ve Duyusal Özelliklere Etkisi
Yazarlar:
Şeyma Yazıcı
,
Mine Kırkyol
,
Ahmet Akköse
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gıda Bilimi ve Mühendisliği Araştırmaları
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
184
0
FAVORİ
184
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tavuk Göğüs Etinin Camsı Değişim Sıcaklığı Üzerine Bazı Biyopolimerlerin Etkisi
Yazarlar:
Ahmet Akköse
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.449572
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1897
0
FAVORİ
1897
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Gıda Bilimi ve Mühendisliği Araştırmaları
Gıda
Kurul Üyeliği
İleri Teknolojilerde Çalışmalar Dergisi
Hakemlik
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Gıda
Journal of Agricultural Production
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Yayınlar
Tavuk Göğüs Etinin Camsı Değişim Sıcaklığı Üzerine Bazı Biyopolimerlerin Etkisi
Yazarlar:
Ahmet Akköse
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.449572
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1897
3
ATIF
0
FAVORİ
1897
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat