avatar
Ahmet Akköse Prof. Dr. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
Yayın 4 Hakemlik 10 CrossRef Atıf 3 TR Dizin Atıf 4
4 Yayın
10 Hakemlik
3 CrossRef Atıf
4 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Gıda Bilimleri Et Teknolojisi

Kurum

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

ET ÜRÜNLERİNDE YAĞ İKAME MADDELERİNİN KULLANIMI
Yayın Bilgisi: 2024 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23083
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 767

0

767

Tavuk Göğüs Etinin Camsı Değişim Sıcaklığı Üzerine Bazı Biyopolimerlerin Etkisi
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.449572
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2216

0

2216

Yayınlar

Tavuk Göğüs Etinin Camsı Değişim Sıcaklığı Üzerine Bazı Biyopolimerlerin Etkisi
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.449572
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2216

3

0

2216

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.