avatar
Ali Turan Doç. giresun üniversitesi
Yayın 12 Hakemlik 21 CrossRef Atıf 29
12 Yayın
21 Hakemlik
29 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Hasat Sonrası Bahçecilik Teknolojileri (Taşımacılık ve Depolama dahil)

Kurum

giresun üniversitesi

Yayınlar

Fındıkta kültürel uygulamalar: Giresun örneği
Yayın Bilgisi: 2023 , Akademik Ziraat Dergisi
DOI: 10.29278/azd.1363176
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 135

0

135

Alım Noktalarına Gelen Fındık Meyvelerinde Bazı Özelliklerin Belirlenmesi: Giresun Örneği
Yazarlar: Ali Turan
Yayın Bilgisi: 2023 , Akademik Ziraat Dergisi
DOI: 10.29278/azd.1355568
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 104

0

104

İyi Tarım Uygulamalarının Fındığın Renk Özellikleri ve Yağ Oksidasyonu Üzerine Etkisi
Yazarlar: Ali Turan
Yayın Bilgisi: 2023 , Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.31466/kfbd.1252502
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 152

0

152

Mincane Fındık Çeşidinde Klon Seleksiyonu: Fiziksel Özellikler
Yazarlar: Ali Turan
Yayın Bilgisi: 2022 , Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.31466/kfbd.1181029
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 241

0

241

0

451

Mincane fındık çeşidinde klon seleksiyonu: Yağ asitleri bileşimi
Yazarlar: Ali Turan
Yayın Bilgisi: 2021 , Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.31466/kfbd.962692
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 422

0

422

Farklı IBA uygulamalarının Corylus colurna L.’nın odun çelikleriyle köklenmesi üzerine etkisi
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Ziraat Dergisi
DOI: 10.29278/azd.655495
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1063

0

1063

Kurutma yöntemlerinin fındığın fiziksel özellikleri üzerine etkisi
Yazarlar: Ali Turan
Yayın Bilgisi: 2019 , Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.7161/omuanajas.536346
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 765

0

765

0

560

TOMBUL FINDIK ÇEŞİDİNDE YAĞ OKSİDASYONUNU AZALTACAK KURUTMA YÖNTEMİNİN BELİRLENMESİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19040
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 894

0

894

0

1421

Yayınlar

Mincane Fındık Çeşidinde Klon Seleksiyonu: Fiziksel Özellikler
Yazarlar: Ali Turan
Yayın Bilgisi: 2022 , Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.31466/kfbd.1181029
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 241

4

0

241

Mincane fındık çeşidinde klon seleksiyonu: Yağ asitleri bileşimi
Yazarlar: Ali Turan
Yayın Bilgisi: 2021 , Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.31466/kfbd.962692
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 422

2

0

422

Farklı IBA uygulamalarının Corylus colurna L.’nın odun çelikleriyle köklenmesi üzerine etkisi
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Ziraat Dergisi
DOI: 10.29278/azd.655495
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1063

2

0

1063

Kurutma yöntemlerinin fındığın fiziksel özellikleri üzerine etkisi
Yazarlar: Ali Turan
Yayın Bilgisi: 2019 , Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.7161/omuanajas.536346
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 765

4

0

765

TOMBUL FINDIK ÇEŞİDİNDE YAĞ OKSİDASYONUNU AZALTACAK KURUTMA YÖNTEMİNİN BELİRLENMESİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19040
ATIF 6 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 894

6

0

894

11

0

1421

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.