avatar
Hamdi AYDIN Doç. Dr. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ, FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ
Yayın 8 Hakemlik 5 CrossRef Atıf 4 TR Dizin Atıf 1
8 Yayın
5 Hakemlik
4 CrossRef Atıf
1 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Hayvan Besleme Sucul Kültür ve Balıkçılık Balık Yetiştiriciliği Balık Zararlıları ve Hastalıkları Kabuklu Su Ürünleri Yetiştiriciliği Su Omurgasızları Su Ürünleri Teknolojileri Sucul Kültür ve Balıkçılık Stok Değerlendirmesi Sucul Kültür ve Balıkçılık (Diğer) Tatlısu Istakozu (Astacus leptodactylus) Yetiştiriciliği, Alabalık ve Sazan Yetiştiriciliği Tatlısu Istakozu Avcılığı

Kurum

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ, FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ

Yayınlar

0

194

0

305

0

1356

0

2420

Gümüşhane İli Su Kaynakları ve Su Ürünleri Sektörünün Mevcut Durumu
Yazarlar: Hamdi AYDIN
DOI: 10.17714/gufbed.2014.04.014
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3170

0

3170

0

1246

Yayınlar

Gümüşhane İli Su Kaynakları ve Su Ürünleri Sektörünün Mevcut Durumu
Yazarlar: Hamdi AYDIN
DOI: 10.17714/gufbed.2014.04.014
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3170

4

0

3170

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.