avatar
Ayhan Baştürk Doç. Dr. Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi
Yayın 5 Hakemlik 7 CrossRef Atıf 12 TR Dizin Atıf 4
5 Yayın
7 Hakemlik
12 CrossRef Atıf
4 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Yağ Teknolojisi

Kurum

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi

Yayınlar

TÜRKİYE PAZARLARINDA SATILAN YEMEKLİK SIVI VE KATI YAĞLARIN BAZI BOZULMA PARAMETRELERİ
Yayın Bilgisi: 2023 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23010
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1990

0

1990

0

2827

FARKLI BİTKİSEL EKSTRAKTLARIN AYÇİÇEĞİ YAĞININ OKSİDATİF STABİLİTESİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD17115
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3362

0

3362

0

1496

Yayınlar

TÜRKİYE PAZARLARINDA SATILAN YEMEKLİK SIVI VE KATI YAĞLARIN BAZI BOZULMA PARAMETRELERİ
Yayın Bilgisi: 2023 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23010
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1990

1

0

1990

3

0

2827

FARKLI BİTKİSEL EKSTRAKTLARIN AYÇİÇEĞİ YAĞININ OKSİDATİF STABİLİTESİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD17115
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3362

2

0

3362

1

0

1496