Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
İsa Cavıdoglu
Prof. Dr.
VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ
Yayın
10
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
8
10
Yayın
3
Hakemlik
8
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Yağ Teknolojisi
Kurum
VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Nar Çekirdeğinin Bazı Fizikokimyasal Özellikleri ve Yağ Asidi Bileşimi
Yazarlar:
Dilara Aslan Bakkalbaşı
,
İsa Cavıdoglu
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.53433/yyufbed.1438794
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
521
0
FAVORİ
521
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mısırözü Yağı ve Zeytinyağında Hekzanal Tayini
Yazarlar:
Nur Çelik
,
Tahir Yücel
,
İsa Cavidoğlu
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.1276741
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
433
0
FAVORİ
433
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Katı Faz Mikroekstraksiyon-Gaz Kromatografisi Metodu ile Malonaldehit ve Hegzanal Tayini
Yazarlar:
Tahir Yücel
,
İsa Cavidoğlu
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.53433/yyufbed.1215854
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
570
0
FAVORİ
570
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mikrodalga Destekli Buharlı Kurutma ve Dondurarak Kurutma Tekniklerinin Ham Buğday Ruşeyminin Antioksidan Aktivitesi ve Mikrobiyolojik Kalitesi Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Yağmur Erim Köse
,
Raciye Meral
,
İsa Cavidoğlu
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.53433/yyufbed.1017973
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
640
0
FAVORİ
640
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tüketicilerin Takviye Edici Gıdaları Kullanım Amacı, Satın Alma Tercihleri, Ürünlere Olan Güveni ve Yasal Düzenlemeler Hakkındaki Düşünceleri: Van İli Örneği
Yazarlar: Serkan Doğan,
Emine Okumuş
,
Emre Bakkalbaşı
,
İsa Cavidoğlu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.29133/yyutbd.733454
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3064
0
FAVORİ
3064
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Van İli Kentsel Alanda Takviye Edici Gıdaların Kullanımı ve Tüketicilerin Bilinç Düzeyi
Yazarlar:
Serkan Doğan
,
Emine Okumuş
,
Emre Bakkalbaşı
,
İsa Cavidoğlu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1106
0
FAVORİ
1106
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
THE CURRENT STATUS, DEVELOPMENT AND FUTURE ASPECTS OF 3D PRINTER TECHNOLOGY IN FOOD INDUSTRY
Yazarlar:
Fatma Coşkun
, Emre Bakkalbaşı,
İsa Cavidoğlu
Yayın Bilgisi: 2018 ,
International Journal of 3D Printing Technologies and Digital Industry
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3669
0
FAVORİ
3669
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Soya Yağının Oksidasyonu Üzerine Farklı Faktörlerin Etkilerinin Yanıt Yüzey Yöntemi ile Belirlenmesi
Yazarlar:
Ayhan Baştürk
,
İsa Cavidoğlu
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.29133/yyutbd.296622
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1497
0
FAVORİ
1497
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
VAN GÖLÜ ÇEVRESİNDEKİ FARKLI BÖLGELERDEN ELDE EDİLEN CEVİZLERİN YAĞ ASİDİ BİLEŞİMLERİ VE MİNERAL İÇERİKLERİ
Yazarlar:
Perihan Batun , Emre Bakkalbaşı, Ahmet Kazankaya, Isa Cavidoğlu
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3552
0
FAVORİ
3552
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Fındık, Zeytin ve Pamuk Yağlarında Peroksit Oluşum Kinetiği
Yazarlar: Sema Kaya,
Emre Bakkalbaşı
,
İsa Cavidoğlu
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.305776
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
7167
0
FAVORİ
7167
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Gıda
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
International Journal of 3D Printing Technologies and Digital Industry
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Hakemlik
MANAS Journal of Engineering
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Yayınlar
Katı Faz Mikroekstraksiyon-Gaz Kromatografisi Metodu ile Malonaldehit ve Hegzanal Tayini
Yazarlar:
Tahir Yücel
,
İsa Cavidoğlu
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.53433/yyufbed.1215854
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
570
1
ATIF
0
FAVORİ
570
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tüketicilerin Takviye Edici Gıdaları Kullanım Amacı, Satın Alma Tercihleri, Ürünlere Olan Güveni ve Yasal Düzenlemeler Hakkındaki Düşünceleri: Van İli Örneği
Yazarlar: Serkan Doğan,
Emine Okumuş
,
Emre Bakkalbaşı
,
İsa Cavidoğlu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.29133/yyutbd.733454
ATIF
5
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3064
5
ATIF
0
FAVORİ
3064
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Soya Yağının Oksidasyonu Üzerine Farklı Faktörlerin Etkilerinin Yanıt Yüzey Yöntemi ile Belirlenmesi
Yazarlar:
Ayhan Baştürk
,
İsa Cavidoğlu
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.29133/yyutbd.296622
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1497
1
ATIF
0
FAVORİ
1497
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Fındık, Zeytin ve Pamuk Yağlarında Peroksit Oluşum Kinetiği
Yazarlar: Sema Kaya,
Emre Bakkalbaşı
,
İsa Cavidoğlu
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.305776
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
7167
1
ATIF
0
FAVORİ
7167
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI