avatar
Emre Bakkalbaşı Doç. Dr. VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ
Yayın 7 Hakemlik 5 CrossRef Atıf 8 TR Dizin Atıf 11
7 Yayın
5 Hakemlik
8 CrossRef Atıf
11 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme Meyve-Sebze Teknolojisi

Kurum

VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

Elma kabuğundan fenolik maddelerin ultrases destekli ekstraksiyonu
Yayın Bilgisi: 2023 , Food and Health
DOI: 10.3153/FH23031
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 939

0

939

0

430

0

1169

Fındık, Zeytin ve Pamuk Yağlarında Peroksit Oluşum Kinetiği
Yayın Bilgisi: 2017 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.305776
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6475

0

6475

Yayınlar

2

0

430

Van Gölü Kıyısında Farklı Dönemlerde Hasat Edilen Yeşil Cevizlerin Fenolik Madde İçerikleri ve Antioksidan Aktiviteleri
Yazarlar: Serdar Uğurlu, Emine Okumuş, Emre Bakkalbaşı
DOI: 10.29133/yyutbd.543436
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1169

1

0

1169

Fındık, Zeytin ve Pamuk Yağlarında Peroksit Oluşum Kinetiği
Yayın Bilgisi: 2017 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.305776
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6475

1

0

6475

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.