Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Emre Bakkalbaşı
Doç. Dr.
VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ
Yayın
7
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
6
TR Dizin Atıf
11
7
Yayın
5
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
11
TR Dizin Atıf
0000-0001-9913-1091
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme
Meyve-Sebze Teknolojisi
Kurum
VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Elma kabuğundan fenolik maddelerin ultrases destekli ekstraksiyonu
Yazarlar:
Serdar Uğurlu
,
Emre Bakkalbaşı
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH23031
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
846
0
FAVORİ
846
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yeşil Cevizlerden Ultrason Destekli Ekstraksiyon Yöntemiyle Fenolik Bileşiklerin Eldesi
Yazarlar:
Serdar Uğurlu
,
Emre Bakkalbaşı
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.53433/yyufbed.1150133
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
381
0
FAVORİ
381
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’de Yetiştirilen Dört Farklı Armut (Pyrus communis L.) Çeşidinin Fiziksel, Kimyasal ve Biyoaktif Özellikleri
Yazarlar:
Fatma Coşkun Topuz
,
Emre Bakkalbaşı
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.53433/yyufbed.1086370
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
382
0
FAVORİ
382
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tüketicilerin Takviye Edici Gıdaları Kullanım Amacı, Satın Alma Tercihleri, Ürünlere Olan Güveni ve Yasal Düzenlemeler Hakkındaki Düşünceleri: Van İli Örneği
Yazarlar: Serkan Doğan,
Emine Okumuş
,
Emre Bakkalbaşı
,
İsa Cavidoğlu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29133/yyutbd.733454
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2131
0
FAVORİ
2131
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Van İli Kentsel Alanda Takviye Edici Gıdaların Kullanımı ve Tüketicilerin Bilinç Düzeyi
Yazarlar:
Serkan Doğan
,
Emine Okumuş
,
Emre Bakkalbaşı
,
İsa Cavidoğlu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
858
0
FAVORİ
858
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Van Gölü Kıyısında Farklı Dönemlerde Hasat Edilen Yeşil Cevizlerin Fenolik Madde İçerikleri ve Antioksidan Aktiviteleri
Yazarlar: Serdar Uğurlu, Emine Okumuş,
Emre Bakkalbaşı
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29133/yyutbd.543436
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1149
0
FAVORİ
1149
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Fındık, Zeytin ve Pamuk Yağlarında Peroksit Oluşum Kinetiği
Yazarlar: Sema Kaya,
Emre Bakkalbaşı
,
İsa Cavidoğlu
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.305776
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6055
0
FAVORİ
6055
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Food and Health
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Editörlük
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Alan Editörü
Hakemlik
Gaziosmanpaşa Bilimsel Araştırma Dergisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Yayınlar
Yeşil Cevizlerden Ultrason Destekli Ekstraksiyon Yöntemiyle Fenolik Bileşiklerin Eldesi
Yazarlar:
Serdar Uğurlu
,
Emre Bakkalbaşı
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.53433/yyufbed.1150133
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
381
2
ATIF
0
FAVORİ
381
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tüketicilerin Takviye Edici Gıdaları Kullanım Amacı, Satın Alma Tercihleri, Ürünlere Olan Güveni ve Yasal Düzenlemeler Hakkındaki Düşünceleri: Van İli Örneği
Yazarlar: Serkan Doğan,
Emine Okumuş
,
Emre Bakkalbaşı
,
İsa Cavidoğlu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29133/yyutbd.733454
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2131
3
ATIF
0
FAVORİ
2131
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Fındık, Zeytin ve Pamuk Yağlarında Peroksit Oluşum Kinetiği
Yazarlar: Sema Kaya,
Emre Bakkalbaşı
,
İsa Cavidoğlu
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.305776
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6055
1
ATIF
0
FAVORİ
6055
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat