avatar
Emre Bakkalbaşı Doç. Dr. VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ
Yayın 8 Hakemlik 5 CrossRef Atıf 13 TR Dizin Atıf 15
8 Yayın
5 Hakemlik
13 CrossRef Atıf
15 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme Meyve-Sebze Teknolojisi

Kurum

VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

Elma kabuğundan fenolik maddelerin ultrases destekli ekstraksiyonu
Yayın Bilgisi: 2023 , Food and Health
DOI: 10.3153/FH23031
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1567

0

1567

0

746

0

1420

Fındık, Zeytin ve Pamuk Yağlarında Peroksit Oluşum Kinetiği
Yayın Bilgisi: 2017 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.305776
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 7169

0

7169

Yayınlar

3

0

746

2

0

643

Van Gölü Kıyısında Farklı Dönemlerde Hasat Edilen Yeşil Cevizlerin Fenolik Madde İçerikleri ve Antioksidan Aktiviteleri
Yazarlar: Serdar Uğurlu, Emine Okumuş, Emre Bakkalbaşı
DOI: 10.29133/yyutbd.543436
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1420

2

0

1420

Fındık, Zeytin ve Pamuk Yağlarında Peroksit Oluşum Kinetiği
Yayın Bilgisi: 2017 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.305776
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 7169

1

0

7169